Doğuma Hazırlık Erken dogummm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esos37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
32
3
1
29
33 hafta 4 gubluk gamileyim bundan bir hafta once pembe nismain geldi ertesi gun soktora gittim ntsye baglanildi sancim cikti ultrasonla bakacakkrn doktor cok kasilmalarim olsigjnu gordu ve beni alttan muayene etti canim yandi orasi ayri bakti sonra erken dogum riskin var rahim yumusamis dedi serum yedim o gun 1 tane ve ciger gelistirici igne vuruldum 2 + 2 bir gun arayla kasilmalsrim devam ediyor akintim cogaldi bu hafta tekrar gittim 2 ciger gelistirici igne yjne yapuldu bu carsamba tekrar gidecegim ama bebegimi asagida hissediuorum tasiyorum kasilmalarim cok oluyor gareketleri canimi yakiyor yanlarimi sanki boyle bicakla deelmisler gibi aciyor geceleri uyuyamiyorum artik kilosu bu arada 1900 du ciger gelistirici igne yapildiktan sonra dogum oluyormu basina gelene annelerr yazabilirmii

32.haftada benim de sancılarım çıktı. 2 defa ciğer geliştirici vurdular serum takıldı filan. Bir de ilaç başladı doktorum sabah akşam onu içiyorum. 35.haftamdayim şimdilik gayet iyi gidiyoruz.37.haftayı görsem yeter diyorum.

35. Haftadan sonra doğuma alabiliyorlar ve çoğu zaman bir sıkıntı çıkmıyor, birkaç hafta küvezde tutuyorlar tedbir olarak. Yani doktorum bana böyle söylemişti.

Tabiki en sağlıklısı 37. Haftayı görebilmek,ondan sonra hiç sıkıntı olmaz.

İnşallah bir sıkıntı çıkmadan yavrunuzu kucağınıza alırsınız

İçinizi rahat tutun, bebeğiniz birkaç hafta daha bekleyebilir doktor müdahaleleri ile, doğarsa da küvezde gereken bakımı görür ve kucağınıza alırsınız. Böyle doğum yapıp sağlıkla çocuğunu büyüten çok anne var. Mutlaka doktor gözetiminde olmanızı ve doktorunuzun söylediklerini dikkate almanızı öneririm. Siz kendinizi kötü şeyler düşünerek üzmemeye strese sokmamaya çalışın ki bebeğiniz de aynı şeyleri hissetmesin. Sağlıcakla kucağınıza almanız dileklerimle..

Canım ben gecen ay tamda buvun dohçgum yaptım 34. Haftamdı sancılandım ve nişan geldi bezmialeme gittim 3 gun yatıs verdiler durdurmaya calıstılar sancımı nidilat falan cıger gelştrvı ığnede oldum tedbiren 3 gunun sonunda 6 santim acıkşa sezeryan oldum kalça agrılarımdan dolayı oyle yanive oğlumda 15 gun kuvezse kaldı sukur sorun yok

Back
X