Erken döllenme adetten önce testte çıkar mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Merhaba adetimin bittiği gün ilişki oldu bi kaç belirti hissettim adetime 12 gün var yani ilişkinin üstünden iki hafta geçti kaset testte çıkar mı yoksa adeti beklemek gerekir mi

Bazen çıkabiliyor ama bence Sağlıklı olsun diye adet gününüzü bekleyin derim. İnşallah gebelik vardır

Merhaba adetimin bittiği gün ilişki oldu bi kaç belirti hissettim adetime 12 gün var yani ilişkinin üstünden iki hafta geçti kaset testte çıkar mı yoksa adeti beklemek gerekir mi
Bende şu an aynı durumdayım gribim gebelik şüphem var konu açtım bende bununla ilgili reglime 10 gün var eczaneden test aldım şimdi eve dönüyorum bakalım ne çıkacak

Eklentiler

• IMG_20221103_142647.webp
    IMG_20221103_142647.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 115
Hayırlı olsun 🙏🏻 belirti varmıydı yoksa kendin öylesine mi yaptın, :)
Teşekkür ederim 🤍 ben çok griptim ağrım çok vardı. 4 gündür de inanılmaz mide bulantım bel ağrım vardı arada da kasıklarım da batma oluyordu. İlaç içip icmemekte kararsız kaldım daha da 10 gün vardı reglime

Teşekkür ederim 🤍 ben çok griptim ağrım çok vardı. 4 gündür de inanılmaz mide bulantım bel ağrım vardı arada da kasıklarım da batma oluyordu. İlaç içip icmemekte kararsız kaldım daha da 10 gün vardı reglime
İyi ki içmemişsin. Nane limon ya da başka farklı şeyler yap inşallah bebeğin seninledir de sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻🥰

Back
X