Erken dönem gebelikte düşük yapan arkadaşlardan bekliyorum neler yaşadınız

eyeblood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
69
0
86
Sakarya
Ben erken dönem gebelikte düşük yaşadım hala toparlanamadım,yatıyorum halsizim,başım dönüyo,başım ağrıyo,kanamam az olsada devam ediyor dr um karnımda sıvı olduğunu söledi,birde dikkatimi çekti önce baş ağrısı oluyor sonra kasıklarımda kasılma ağrı acillik oluyorum.Bu durumları yaşayan varmı paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler...:çok üzgünüm:

cnm bnde erken dönemde düşük yapmıştım geçen sene..kanamam 1 hafta sürdü ..baş ağrısı falan olmadı bende..belki sende kansızlık falan varsa etklenmişsindir..ayrıca düşükten sonra ben 4 ay bekledim..ilk ayda geldi bebişim şu an 4 aylık bi bebeğim var:nazar:..darısı başına inşallah

ayyy ne güzel cnm ya esracım o üzüntüden sonra iyi gelmiştir.biz bilinçli yapmadık bu bebeği ama insan yinede üzülüyo.Birde vicudum toparlansa.Allah bağışlasın yavrunu.cvp için teşekkür ederim cnm...

eyeblood aynı kaderi yaşıyoruz canım,ama ben çok istemiştim miniğimi:( dünyaya gelmesi nasip olmadı.daha kanamam devam ediyor.baş ağrısı bendede oluyor.inş. kısa sürede toparlanırz

amin canım benim ya bu kanama bu halsizlik hafifte olsa bel ağrıları baş ağrıları ne zaman bitecek acaba ya bide bazen diyorumki acaba düşmedimi drlar görmedimi dyorum biliyorum çok zor bir ihtimal ama insan düşünmeden yapamıyor umarım en yakın zamanda sağlığmıza kavuşuruz biliyosun şuanda lohusa sayılıyoruz çok dikkat etmemiz gerekiyor cnm...:2:

Back
X