Belirti ariyoruzToplandık napıyoruz
Anladim benim test negatif adetim ayin 1 i ama bulanti oluyor ara ara psikolojik mi bilemedimBenim 9 hafta oldu hala olmadı bulantı kusma sadece bazı yiyeceklere kokulara karşı tiksinme oldu. İlk belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkmaydı bunlar hala devam ediyo
Sali carsamba cikar miHenüz çıkmaz en azından 1 hafta daha beklemelisin
Benim yumurtlamam da 19 marttı bi belirtiniz varmı acabaSimdi 18 mart yumurtlama gunumdu takvime gore adetime 10 gun var kan testi versem cikar mi kanda
KaderdaşBenim yumurtlamam da 19 marttı bi belirtiniz varmı acaba
Benim 18 mart pik gordum 19 unda biraz koyuydu ama sanirim catladi ogun. Ben pek bisey hissetmiyorum gibi. Biraz kasıklarim agriyor bazen ama ben bu ay basinda rahim filmi cekildim ondan olabilir diye düşünüyorum. Dun biraz midem bulandi ama bence psikolojiktiBenim yumurtlamam da 19 marttı bi belirtiniz varmı acaba
Sizin var miBenim yumurtlamam da 19 marttı bi belirtiniz varmı acaba
Dün böyle beyaz sütümsü gibi akıntı vardı bu gün şeffaf şekilde bide biraz belim ağrıyor gibi ama gribim öksürüyorum ondandır diyorum bel agrısınaSizin var mi
Benimde iki gundur beyaz akintim var ama o normalde de oluyor bende sankiDün böyle beyaz sütümsü gibi akıntı vardı bu gün şeffaf şekilde bide biraz belim ağrıyor gibi ama gribim öksürüyorum ondandır diyorum bel agrısına
Sonucunuz ne acabaKızlarrr testte pozitif görmeden mide bulantısı gibi durumlar yaşayan oldu mu? Yardımm
Negatif malesefSonucunuz ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?