Erken Gebelik Belirtileri Toplanalım

Simssss6

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
583
149
18
31
Kızlarrr testte pozitif görmeden mide bulantısı gibi durumlar yaşayan oldu mu? Yardımm

Benim 9 hafta oldu hala olmadı bulantı kusma sadece bazı yiyeceklere kokulara karşı tiksinme oldu. İlk belirtilerim adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkmaydı bunlar hala devam ediyo

Anladim benim test negatif adetim ayin 1 i ama bulanti oluyor ara ara psikolojik mi bilemedim

Simdi 18 mart yumurtlama gunumdu takvime gore adetime 10 gun var kan testi versem cikar mi kanda

Benim yumurtlamam da 19 marttı bi belirtiniz varmı acaba
Benim 18 mart pik gordum 19 unda biraz koyuydu ama sanirim catladi ogun. Ben pek bisey hissetmiyorum gibi. Biraz kasıklarim agriyor bazen ama ben bu ay basinda rahim filmi cekildim ondan olabilir diye düşünüyorum. Dun biraz midem bulandi ama bence psikolojikti

Kimileri ilk gunden bile hissetmis kimi hic hissetmemis. Benimde ilk gebeliğim olacak 1 yildir deniyoruz artik bazi seyleri psikolojik olarak hissetigimi dusunuyorum çünkü tum hamilelik belirtilerini yasadigim ay negatifi gordum artik cift cizgide görsem inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…