ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ - YUMURTLAMA - DÖLLENME

Remingooo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
1.024
957
53
kızlar herekse selam ben bu ay bebiş denemelerine başladım ve bu konuyla kafayı yiyengillerdenim :D çokkkk sabırsızım ve elimde değillllll.
bengibi olanlar için konu açmak istedim herkes kafasına takılanları vs .yazsın paylaşalaım yorumlaşalım ve birlikte sabırsızlanalım :D

benim sormak istediğim şey şu son adet tarihim 23 şubat bittiği günden beri gün aşırı ilişkiye giriyoruz peppapa göre 8 mart yumurtlamam gösteriyordu ama adetlerim 2-3 gün ileri yada geri sarkıyor genelde oyüzden net bir tarih olmuyor. 5 martta ilişki yaşadık 6 martta inanılmaz kasıklarım batmaya başladı koku hassasiyeti akıntı mide bulantısı yaşadım ve yumurtamın çatladığını düşündüm. ama normalde bu kadar batma problemi yaşamıyordum bu defa çok fazla kasıklarımda ağrı batma oldu ve hem sağda hem solda oldu döllenme olmuş olaiblirmi diye bir paranoya yaptım (tabki bu konuya kafayıtakmış her kadın gibi :KK70: ) ertesi gün ağrılarım hafifledi 7 martta tekrar ilişki yaşadık ve bugün yine kasıklarım batıyor belim ağrıyorr erken hamilielik belirtileri için çokkk erken olduğunun farkındayım yumrutanın döllendikten 6 gün sonra rahme geçtiğinide biliyorum oyüzden daha hamilemiyim dmeiyorum tabiki :KK70: ama döllenmeyi hisseden varmı aranızda merak ediyorum adete kadar beklemek çooook zooor

döllenme hissedilecek bir şey değildir. insan vücudunda milyon milyar değil trilyon hücre var döllenme de 2 hücrenin bir araya gelmesidir bunu hissetmen mümkün değil. vücudumuzdaki her hücreyi hissedecek olsaydık tırlatma ihtimalimiz çok yüksek olurdu.

döllenme hissedilecek bir şey değildir. insan vücudunda milyon milyar değil trilyon hücre var döllenme de 2 hücrenin bir araya gelmesidir bunu hissetmen mümkün değil. vücudumuzdaki her hücreyi hissedecek olsaydık tırlatma ihtimalimiz çok yüksek olurdu.
bir forumda vücutta farklı birşeyler oluduğu için tepkime verebilcieğiini okumuştum birde yumurtlama gününden beri ağrının geçmemesi çok kişide olmuş hamile olan o yüzden acabamı dediiim

kasıkta hissettiğin vücutta farklı şeyler dediğin ağrı batma -yumurta çatlaması- olabilir.
yumurtlama gününden sonraki ağrıların geçmemesi psikolojik bile olabiliyor forumda 3-4 kez adet olduğu halde aylarca kendini hamile zanneden bile mevcut

kasıkta hissettiğin vücutta farklı şeyler dediğin ağrı batma -yumurta çatlaması- olabilir.
yumurtlama gününden sonraki ağrıların geçmemesi psikolojik bile olabiliyor forumda 3-4 kez adet olduğu halde aylarca kendini hamile zanneden bile mevcut
hamileymişim adetime 6 gün kala normal kaset testle öğrendim daha 3 haftalıkken :D
Var mi belirtinnn 🫶🏻
hamileymişim canım :)

Ay çok sevindimmm. Belirliterin nelerdi? Regle kaç gün kala test yaptın? Bizede anlatir misin♥️

Nasil hissettin kacinci gun hissetin bende 18 inde yumurtlama gordum
Ay çok sevindimmm. Belirliterin nelerdi? Regle kaç gün kala test yaptın? Bizede anlatir misin♥️

''En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum'' başlığıyla konu açtım kızlar detaylı anlattım orada ama bu konuyu açtıktan sonra idraryolu enfeksiyonu old ğumu öğrendim o geçmeyen kasık ağrılarımın sebebi oda olabilir bilmiyormmm​

''En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum'' başlığıyla konu açtım kızlar detaylı anlattım orada ama bu konuyu açtıktan sonra idraryolu enfeksiyonu old ğumu öğrendim o geçmeyen kasık ağrılarımın sebebi oda olabilir bilmiyormmm​

Hissetmissin ama ne guzel 🌸

Back
X