- 1 Mart 2023
- 1.024
- 957
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir forumda vücutta farklı birşeyler oluduğu için tepkime verebilcieğiini okumuştum birde yumurtlama gününden beri ağrının geçmemesi çok kişide olmuş hamile olan o yüzden acabamı dediiimdöllenme hissedilecek bir şey değildir. insan vücudunda milyon milyar değil trilyon hücre var döllenme de 2 hücrenin bir araya gelmesidir bunu hissetmen mümkün değil. vücudumuzdaki her hücreyi hissedecek olsaydık tırlatma ihtimalimiz çok yüksek olurdu.
hamileymişim adetime 6 gün kala normal kaset testle öğrendim daha 3 haftalıkkenkasıkta hissettiğin vücutta farklı şeyler dediğin ağrı batma -yumurta çatlaması- olabilir.
yumurtlama gününden sonraki ağrıların geçmemesi psikolojik bile olabiliyor forumda 3-4 kez adet olduğu halde aylarca kendini hamile zanneden bile mevcut
hamileymişim canım :)Var mi belirtinnn![]()
Nasil hissettin kacinci gun hissetin bende 18 inde yumurtlama gordum
Ay çok sevindimmm. Belirliterin nelerdi? Regle kaç gün kala test yaptın? Bizede anlatir misin![]()
Hissetmissin ama ne guzel''En erken gebelik belirtilerini yaşadım sizlerle paylaşmak istiyorum'' başlığıyla konu açtım kızlar detaylı anlattım orada ama bu konuyu açtıktan sonra idraryolu enfeksiyonu old ğumu öğrendim o geçmeyen kasık ağrılarımın sebebi oda olabilir bilmiyormmm
evet :) benim en çok şaşırdığım adetten 6 gün önce kaset testte çıkması oldu böyle bir şey hiç duymamıştımHissetmissin ama ne guzel![]()
Teşkkür ederimm :)Evet erken gebelikte cikiyor ama kasette bende ilk defa gordum saglikla kucaginiza aliniz![]()