Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim🙃
Son birlikteliğin üzerinden kaç gün geçtikten sonra kan verdiniz

Artma olasılığı vsr mı ? Umudumu kesip anbiyotik kullanmalı mıyım ?
Bendede idrar yolu enfeksiyonu var dı içiyorum hamile kalmışım ilaçlardan dolayı düştü kimyasal gebelik geçirdim sakın ha içme derim ben

Baş dönmesi mide bulantısı gebeliği öğrendikten sonraki haftalarda başlar. Diğer belirtileriniz benziyor ama çıkması için çok erken en az 3-4 gün daha bekleyin kan vermek için

Merhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim🙃
Ben adetime birgun kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Adetim iki gün geçti bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı pozitif. Pazartesi günü kan vericem. Bence erken gebelik testini yapın derim ☺️

Merhabalar adetim 3 gün geçti kaset test negatif ama belirtilerim var acaba hamile miyim?

Geç döllenme nedir peki? Kusura bakmayın hiç bilgim yok. Korunuyorduk yasmin ile daha 3 ay oldu bebiş düşünüyoruz
Geç döllenme geç yumurtlama demektir spermin geç döllemesi diye bişey yok yumurta çatlayıp 24 saat sperm bekler birleşme olmazsa atılır.

Merhabalar adetim 3 gün geçti kaset test negatif ama belirtilerim var acaba hamile miyim

Back
X