Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son birlikteliğin üzerinden kaç gün geçtikten sonra kan verdinizMerhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim![]()
26 haziran yumurtlama da ilişkim oldu ama ne zaman emin değilimSon birlikteliğin üzerinden kaç gün geçtikten sonra kan verdiniz
Yani şöyle 8 gün olmuş net bildiğim birleşme tarihinden26 haziran yumurtlama da ilişkim oldu ama ne zaman emin değilim
Üzerinden 11-12 gün geçtiyse kanda çıkar 17-18 gün sonrada klasik idrar testinde çıkar26 haziran yumurtlama da ilişkim oldu ama ne zaman emin değilim
Artma olasılığı vsr mı ? Umudumu kesip anbiyotik kullanmalı mıyım ?Üzerinden 11-12 gün geçtiyse kanda çıkar 17-18 gün sonrada klasik idrar testinde çıkar
Ben 11 gün sonra kanda beta 23 ile öğrendimYani şöyle 8 gün olmuş net bildiğim birleşme tarihinden
Peki artar mı? Yoksa umudu kesip antibiyotik kullanayım mıBen 11 gün sonra kanda beta 23 ile öğrendim
Bazen geç döllenme de olabiliyor riske atmayın benceArtma olasılığı vsr mı ? Umudumu kesip anbiyotik kullanmalı mıyım ?
Geç döllenme nedir peki? Kusura bakmayın hiç bilgim yok. Korunuyorduk yasmin ile daha 3 ay oldu bebiş düşünüyoruzBazen geç döllenme de olabiliyor riske atmayın bence
Yani sperm yumurtayı geç döllüyor haliyle de daha geç belli oluyor kanda ve testteGeç döllenme nedir peki? Kusura bakmayın hiç bilgim yok. Korunuyorduk yasmin ile daha 3 ay oldu bebiş düşünüyoruz
Çok teşekkür ederimYani sperm yumurtayı geç döllüyor haliyle de daha geç belli oluyor kanda ve testte
Bendede idrar yolu enfeksiyonu var dı içiyorum hamile kalmışım ilaçlardan dolayı düştü kimyasal gebelik geçirdim sakın ha içme derim benArtma olasılığı vsr mı ? Umudumu kesip anbiyotik kullanmalı mıyım ?
BeklicemBendede idrar yolu enfeksiyonu var dı içiyorum hamile kalmışım ilaçlardan dolayı düştü kimyasal gebelik geçirdim sakın ha içme derim ben
Sabretmek baya zorBaş dönmesi mide bulantısı gebeliği öğrendikten sonraki haftalarda başlar. Diğer belirtileriniz benziyor ama çıkması için çok erken en az 3-4 gün daha bekleyin kan vermek için
Ben adetime birgun kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Adetim iki gün geçti bugün kaset test yaptım silik çizgi çıktı pozitif. Pazartesi günü kan vericem. Bence erken gebelik testini yapın derimMerhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim![]()
Geç döllenme geç yumurtlama demektir spermin geç döllemesi diye bişey yok yumurta çatlayıp 24 saat sperm bekler birleşme olmazsa atılır.Geç döllenme nedir peki? Kusura bakmayın hiç bilgim yok. Korunuyorduk yasmin ile daha 3 ay oldu bebiş düşünüyoruz