5 gün var daha ama siz bu durumları yaşadınız mı?Erken gebelik testi yapabilirsiniz
5 gün var daha ama siz bu durumları yaşadınız mı?
Benimde 6 gün var bugün sizin gibi yaptim5 gün var daha ama siz bu durumları yaşadınız mı?
sonuç neydi pekiBenimde 6 gün var bugün sizin gibi yaptim
sonuç neydi peki
Hayırlı olsun
Belirtileriniz tam olarak neydi
Sık idrara çıkma kasık karın ağrısı mide bulantısı gazBelirtileriniz tam olarak neydi
Bakalım bekliyoruz salı günü randevum varHayırlı olsun
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺Bakalım bekliyoruz salı günü randevum var
Inslaah çünkü ilk gebelik ölü dogumduSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺
Bence bir kaç gün daha bekle regl olmazsan kan ver derim ben bir de şöyle bir şey var erkemn gebelik testinde çıkıyor geç döllenme olmadıysaMerhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Ne yaptın canımBence bir kaç gün daha bekle regl olmazsan kan ver derim ben bir de şöyle bir şey var erkemn gebelik testinde çıkıyor geç döllenme olmadıysa
Bence test yapmalısın inşallah çift çizgiyi görürsünbişey sormak istiyorum 3 gün geçikti adetim 2 gündür de kasıklarımda ara ara batma oluyordu bugün daha çok sıklaştı ve yoğunlaştı. Ve şimdi son 1 saattir 4 5 kere WC ye gittim idrar yaptım ama yapmamışım gibi tekrar geliyor az az sürekli yapıyorum yani sık idrara çıkma sanırım bu. Acaba hamilemiyim test yapmaya korkuyordum negatif çıkıcak diye sizde artık pozitif görür müyüm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?