- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
- Konu Sahibi neslihanssss
Ben kizimda 10 gün once hissetmistim simdi yeni bebek istiyoruz bakalim nasip olucakmi ins olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce 3 bebeğimi de kaybettim. 3 ünü de adet gününden 1 hafta önce hissettim. şimdi yine var gibi hissediyorum hem heyecanlanıyorum hem korkuyorumRabbim hayırlısını versin.
inşallah canım sağol. 2-3 gün bekleyip test yapıcam. varsa riskli gebelik uzmanına gidecem inşallahAllahim sana bagislasin varsa cnm insaAllah doktor kontrolunde ol cnm
senin için de hayırlısı olsun inşallahAllahim sana bagislasin varsa cnm insaAllah doktor kontrolunde ol cnm
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle bazı belirtiler yaşıyorum 10 gündür ortalama sol kasıgımda ara ara ağrı hissediyorum bir şişlik var belim ağrıyor çok halsiz ve yorgunum gögüslerimde 10 gündür ağrıyor hatta bir ara koltuk altım bile ağırdı şuan ise uclarında sızlama var ve sabahları afedersiniz idrarım kokuyor adet olucakmışım gibi hissediyorum buarada 2 gün var adet olmama akıntım beyaz kremsi ama öyle aşırı değil bunlar belirti olabilirmi yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :)
senin için de hayırlısı olsun inşallah
teşekkürler canım inşallah hamileyimdir peki testi sabah mı yapsan daha iyi yoksa bir önemi yokmu sabah akşam olmasınınBunlar tabiki belirti canim varsa suan bile testte cikar zaten ben 7 gun evvel ogrendim ama akinti bnm sari oldu
benim 2-3 gündür açık kahverengi akıntım var ve çok halsizim ama bebiş var mı yok mu bilmem. adetime 4 gün var. dün iş çıkışı dayanamadım test yaptım negatif çıktı. daha erken belki ama üzüldüm yine deAllah razi olsun papatyacim guzel haberlerini bekliorum
benim 2-3 gündür açık kahverengi akıntım var ve çok halsizim ama bebiş var mı yok mu bilmem. adetime 4 gün var. dün iş çıkışı dayanamadım test yaptım negatif çıktı. daha erken belki ama üzüldüm yine de
teşekkürler canım inşallah hamileyimdir peki testi sabah mı yapsan daha iyi yoksa bir önemi yokmu sabah akşam olmasının
bilmiyorum ki kimyasal gebelikte de belirtiler çok benzer oluyor. bikaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcamAllahalla acaba kimyasal gebelikmi olduki
nasıl hıssetmıstın anlatrmsnBen kizimda 10 gün once hissetmistim simdi yeni bebek istiyoruz bakalim nasip olucakmi ins olur
evet canım hemen ertesi gün sağ kasıkta ağrı olmuştu bende de bel ağrısı da hemen başlıyor adete 10 gün kala test yaptığımda hamile olduğumu öğrendim Allah gönlüne göre versin canımMerhaba arkadaşlar, 4 yıllık evliyim eşimi bebek için yeni ikna ettim. 5 gün önce ilk defa bebek için girişimimiz oldu. Ertesi günden itibaren sol kasığımda şiddetli olmak üzere kasık sançılarım başladı. 2. günden itibaren bel ağrsı eklendi. bel ve kasık ağrılarından çok sıkıntı çekiyorum. Mide yanmasıda cabası oldu. Yani bir şey varsa bile bu kadar erken olması mümkün müdür. Adetime 15 gün var nasıl entresan bişidir çözemedim. Göğüs kontrolü yaptım hep mi böyleydi sert mi onuda anlayamıyorum. Yardımcı olmanız dileğiyle.. Sevgiler..
Bunlar tabiki belirti canim varsa suan bile testte cikar zaten ben 7 gun evvel ogrendim ama akinti
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle bazı belirtiler yaşıyorum 10 gündür ortalama sol kasıgımda ara ara ağrı hissediyorum bir şişlik var belim ağrıyor çok halsiz ve yorgunum gögüslerimde 10 gündür ağrıyor hatta bir ara koltuk altım bile ağırdı şuan ise uclarında sızlama var ve sabahları afedersiniz idrarım kokuyor adet olucakmışım gibi hissediyorum buarada 2 gün var adet olmama akıntım beyaz kremsi ama öyle aşırı değil bunlar belirti olabilirmi yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler :)
kasıkta şişlik hissetmek için biraz erken ,
idrarın kokmaması lazım ,
beyaz akıntı sadece belirti olarak uyuyor .
inşallah hamilesindir.
benimde 4 gun var ve sag kasikta agri basladi ne heyecan dolu bisi ya :)Kizlar benim de her ay gibi bu ayda kasik batmam ara ara adet sancisi goguslerde sislik aci butun adet belirtileri var ama Allahtan umut kesilmez her ay yapma etme bekleme genis ol diyorum ama olmuyodaha adet gunume bile 4 gun var