Merhaba,
Bir çocuk annesi olarak şunu belirtmeliyim: Belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Hiçbir belirtiye regliniz gecikmeden inanmayın. Geciktiğinde ise evde bir test yapın (eğer negatif çıkınca çok üzülmeyecekseniz, buna hazırsanız), sonra doktora gidin. Başka hiçbir belirtiye kesinlikle inanmayın. Kadınlar çok hassas, herşeyden etkilenebiliyoruz. Stress, uygusuzluk, üşütme. Bunlar da mide bulantısı, kasık - bel ağrısı yapabilir. 4 yıl boyunca bebek sahibi olmayı istemiş, her tür belirtiyi hamilelik belirtisi sanmış, bu dört yılda ya hamileysem diye bir tek ilaç bile kullanmamış, onlarca test yapıp, negatifleri görüp saatlerce ağlamış biri olarak yazıyorum. Ne zaman ki artık hiçbir belirtiye inanmayacağım dedim, gün bile saymadım, o ay, tam 4 yıl sonra hamile kalmışım. 15 gün geçikmiş, farkında bile değildim. Kendim idrar testinde inanılmaz koyu ikinci çizgiyi görünce kaç gün gecikti hesabını yaptım. Birkaç gün sonra doktora gidince de kalp atışları duyuldu. Allah'ım isteyen herkese versin.
Deneyimlerime dayanarak söylüyorum, hiçbir belirtiye inanmayın. Başkalarının belirtileri onlara özel. Sizinkiler çok farklı olabilir, hiç bir belirti olmaya da bilir. Tek yol, çok ama çok dua etmek. Hakkınızda hayırlı ise Rabbim verir.
Sevgiler.
Suzi