Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu 'Hamilelik ile Regl Belirtisi Farkları' Hamilelik ile Regl Belirtisi FarklarıYaşadığınız gebelik belirtileri nelerdi? Regl belirtisinden farklı olarak yaşadığınız durumlar var mıydı?
Regl olacak gibi karın da sancı var benim birde yumurtlamadan sonra krem gibi beyaz akıntım olduYaşadığınız gebelik belirtileri nelerdi? Regl belirtisinden farklı olarak yaşadığınız durumlar var mıydı?
Bunun dışında geceleri sıcak basıyor tüm vücudumuRegl olacak gibi karın da sancı var benim birde yumurtlamadan sonra krem gibi beyaz akıntım oldu
Tamamdır teşekkürlerrKonu 'Hamilelik ile Regl Belirtisi Farkları' Hamilelik ile Regl Belirtisi Farkları
Bu başlık altında konuşuldu oradan bakabilirsiniz
Göğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Birebir regl ağrısı yaşadım ancak reglime henüz 1 hafta kala başladı bu ağrılar. Ben vücudumda bir değişiklik olduğunu farktetmistim. Mide bulantısı neredeyse hiç olmadı. Birde şişkinlik vardı çok fazla. Küçük bir tavsiye biliyorum bebek isteyen herkes için zor fakat regliniz geciksin testi öyle yaptırın. Doktora çok erken gitmek; beta değerim yükseldi yükselmedi, kese göründü görünmedi, yolk sac oluştu oluşmadı, kalp atışı var mı yokmu gibi strese çok yol açıyor. Bizzat yaşamış ve boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.Yaşadığınız gebelik belirtileri nelerdi? Regl belirtisinden farklı olarak yaşadığınız durumlar var mıydı?
Gögüsleriniz de kaşıntı olmuş muydu peki?Göğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Birebir regl ağrısı yaşadım ancak reglime henüz 1 hafta kala başladı bu ağrılar. Ben vücudumda bir değişiklik olduğunu farktetmistim. Mide bulantısı neredeyse hiç olmadı. Birde şişkinlik vardı çok fazla. Küçük bir tavsiye biliyorum bebek isteyen herkes için zor fakat regliniz geciksin testi öyle yaptırın. Doktora çok erken gitmek; beta değerim yükseldi yükselmedi, kese göründü görünmedi, yolk sac oluştu oluşmadı, kalp atışı var mı yokmu gibi strese çok yol açıyor. Bizzat yaşamış ve boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.
Kaşıntı değil şişlik ve hassasiyetGögüsleriniz de kaşıntı olmuş muydu peki?
Merhaba yeniyim benim beta<5 çıktı sizce hamilemiyim yukselirmi acaba gebelik testinde silik çizgi çıktı test verdim negatif dendiGöğüs uçlarımda hassasiyet vardı. Birebir regl ağrısı yaşadım ancak reglime henüz 1 hafta kala başladı bu ağrılar. Ben vücudumda bir değişiklik olduğunu farktetmistim. Mide bulantısı neredeyse hiç olmadı. Birde şişkinlik vardı çok fazla. Küçük bir tavsiye biliyorum bebek isteyen herkes için zor fakat regliniz geciksin testi öyle yaptırın. Doktora çok erken gitmek; beta değerim yükseldi yükselmedi, kese göründü görünmedi, yolk sac oluştu oluşmadı, kalp atışı var mı yokmu gibi strese çok yol açıyor. Bizzat yaşamış ve boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum.
canım bende kasıkta batma ve yanma vardı , çok idrara çıkıyordum ayrıca üşüyordum yazın ortasında garip şekildeYaşadığınız gebelik belirtileri nelerdi? Regl belirtisinden farklı olarak yaşadığınız durumlar var mıydı?
Açıkçası benim 1 gün gecikme ile evde test ile öğrendim. Bir gün sonrada hastanede kan testi yapıldı. 233 ile öğrendim. Çok sanmıyorum ama umarım yukselirMerhaba yeniyim benim beta<5 çıktı sizce hamilemiyim yukselirmi acaba gebelik testinde silik çizgi çıktı test verdim negatif dendi
Merhaba yeniyim benim beta<5 çıktı sizce hamilemiyim yukselirmi acaba gebelik testinde silik çizgi çıktı test verdim negatif dendi
İnşallah ama benim karnım hiç şişmez di çok şişti birde ben regl birgün gördüm geçmediği icinmi acaba öyle çıktı çünkü silik çizgi vardiAçıkçası benim 1 gün gecikme ile evde test ile öğrendim. Bir gün sonrada hastanede kan testi yapıldı. 233 ile öğrendim. Çok sanmıyorum ama umarım yukselir![]()
Test icin erken moralinizi bozmayin. Elinizde fazladan varsa her gun sabah ilk idrarla yapmaya devam edin daha var batinizaArkadaşalar iyi akşamlar bu ay 5 gün femara kullandım 5. Mayısta kontrole gittiğimde 22 mm tek yumurtam olduğunu söyledi doktor gün aşırı ilişki dedi sonraki gün akıntım ve çok kasık ağrım oldu çatlamış diye düşündüm doktor 8 mayıstan itibaren günde 2 defa progestan kullanmamı söyledi. Kasık ağrılarım ve şiddetli göğüs ağrım var bugün idrar testi yaptım negatif maleseffama ağrılarım hala var bat 23 mayıs. Fikirlerinize ihtiyacım var
![]()
Teşekkür ederim yorumunuz için kafama en çok takılan acaba progestan ilacı mı bu kadar yan etki yapıyor 10 gün oldu kullanalı özellikle bi kaç gündür göğüs ağrısı yapıyor öncesinde kasık ağrısı çok vardıTest icin erken moralinizi bozmayin. Elinizde fazladan varsa her gun sabah ilk idrarla yapmaya devam edin daha var batiniza
Mrb ben dün test yaptım pozitif çıktı bugün negatif çıktı neden anlamadımTest icin erken moralinizi bozmayin. Elinizde fazladan varsa her gun sabah ilk idrarla yapmaya devam edin daha var batiniza
Inanin ilaci bilmiyorum. Kullananlar varsa onlar gorurse cevap verir. Umarim bebiş habercisidir bunlarTeşekkür ederim yorumunuz için kafama en çok takılan acaba progestan ilacı mı bu kadar yan etki yapıyor 10 gün oldu kullanalı özellikle bi kaç gündür göğüs ağrısı yapıyor öncesinde kasık ağrısı çok vardı
İnşallah ya çok teşekkürler ederim burdan yazarım bi gelişme olursaInanin ilaci bilmiyorum. Kullananlar varsa onlar gorurse cevap verir. Umarim bebiş habercisidir bunlar![]()
Test kaynaklı olabilir ya ilk testiniz yanlış çıkardı yada 2. Bence faklı bi test deneyinMrb ben dün test yaptım pozitif çıktı bugün negatif çıktı neden anlamadım
Benim silik çizgi çıktı hastaneye kan verdim negatif dendiMrb ben dün test yaptım pozitif çıktı bugün negatif çıktı neden anlamadım