Erken gebelik belirtileriniz ?

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
617
135
23
28
Merhaba kızlar böyle bir başlık var ama orda o kadar çok yazı var ki alakasız bulamıyorum birşey hamile olanlar doğum yapanlar en erken gebelik belirtileriniz neydi acaba ?🤔

Merhaba kızlar böyle bir başlık var ama orda o kadar çok yazı var ki alakasız bulamıyorum birşey hamile olanlar doğum yapanlar en erken gebelik belirtileriniz neydi acaba ?🤔
Bende uyku hali, meme ucu hassasiyeti ve yumurtlama döneminde gelen şeffaf uzayan akıntım vardı.

Bende uyku hali, meme ucu hassasiyeti ve yumurtlama döneminde gelen şeffaf uzayan akıntım vardı.
Bende şuan hiç kasık ağrısı meme hassasiyeti yok sadece uyku var yok gibi hissediyorum meme hassasiyeti var mıydı dokununca sanki o şartmış gibi geliyor bana

Benim de tek taraflı çok hafif ağrım var henüz 6 gün var çıkmaz diye düşünüyorum
Adetime 4 gün var test yaptım negatif çıktı acaba gerçekten hamile değil miyim yoksa adetimin geçmesini mi bekliyim kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_8181.webp
    IMG_8181.webp
    122 KB · Görüntüleme: 127
Bende şuan hiç kasık ağrısı meme hassasiyeti yok sadece uyku var yok gibi hissediyorum meme hassasiyeti var mıydı dokununca sanki o şartmış gibi geliyor bana
Meme hassasiyeti genellikle oluyor. Ama şart diye bir şey yok canım. Benim uçları acıyordu. Hatta her ay yumurtlama dönemimde acır regl günümde geçerdi. Regl olacağım günü öyle anlardım. Hamile kaldığım ay geçmedi ve artarak devam etti.

Daha önceki gebeliğimde benimde goguslerim baya tas gibi olmustu uclari sizliyodu arada bir kasik batmasi bicak saplabir gibi anlık bir kaz kez yasadim bu sekildeydi.
Ama arkadasim hic belirti yasamadi sadece kabizlik cekti onda da anlamadi bile hani gebeliktendir diye tek basina kabizlik bisey ifade etmiyo cunku regl gunu geldiginde gogua hassasiyeti baslamisti. Kisiden kisiye degisiyo sanirim bu durum.
Vucudumuzu cok dinleyincede belirtiler olusuyor psikolojikmen insan sabredemiyor hep bisey ariyor 😅 bende suan sabredemiyorum habire bisey ariyorum regliye az kaldı hayirlisi bakalim

Adetin gecikmesini bekle tabiki canım. Benim kan testimde bile 4 gün kala negatifti.
Ay inşallah vardır ya gerçekten bu sabah çok üzüldüm negatif çıktı diye bakalım bu dört gün de geçsin adet olmazsam zaten hamile olduğumu bilirim
Düzenli adet görüyorum ay inşallah vardır ya 🥲🥲

Ay inşallah vardır ya gerçekten bu sabah çok üzüldüm negatif çıktı diye bakalım bu dört gün de geçsin adet olmazsam zaten hamile olduğumu bilirim
Düzenli adet görüyorum ay inşallah vardır ya 🥲🥲
İnşallah vardır canım hayırlısı olsun 🥰

Adetime 4 gün var test yaptım negatif çıktı acaba gerçekten hamile değil miyim yoksa adetimin geçmesini mi bekliyim kafam karıştı
Bende bir kez kürtajla sonuçlanan bir gebelik geçirdim 4 gün kala negatifti sonra pozitif oldu

Daha önceki gebeliğimde benimde goguslerim baya tas gibi olmustu uclari sizliyodu arada bir kasik batmasi bicak saplabir gibi anlık bir kaz kez yasadim bu sekildeydi.
Ama arkadasim hic belirti yasamadi sadece kabizlik cekti onda da anlamadi bile hani gebeliktendir diye tek basina kabizlik bisey ifade etmiyo cunku regl gunu geldiginde gogua hassasiyeti baslamisti. Kisiden kisiye degisiyo sanirim bu durum.
Vucudumuzu cok dinleyincede belirtiler olusuyor psikolojikmen insan sabredemiyor hep bisey ariyor 😅 bende suan sabredemiyorum habire bisey ariyorum regliye az kaldı hayirlisi bakalim
Aynen bende o durumdayım ama benim belirtim yok gerçekten kandırmıycam bu sefer kendimi 😂

Kızlar selam ben de 6-7 aydır deniyorum bütün kan testleri hormon testleri sperm analizi hepsi çok iyi ama gel gör ki pozitif sonuç alamıyoruz. En son doktor gel rahim filmi çekelim dedi de bu ay da bi denemek istedim belirtim de var mı yok mu bilmiyorum kaç aydır bu psikoloji bana neler hissettirdi

Çok yoğun göğüs hassasiyeti arada kasık batması bel ağrısı ve halsizlik ama bu çok değişken kişiden kişiye değişebilir

Yumurtlamadan kaçıncı gün sonra başladı bu belirtileriniz cevaplarsanız çok sevinirim 🥹
Yumurta çatlama zamanı meme ucu hassasiyetim ve uzayan akıntım hep olurdu zaten ama hamile kaldığım ay artarak devam etti uyku hali ise 1 hafta sonra falan başlamıştı

Back
X