Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki olabilir canım test yaptın mıKızlar reglime 1 gün kala(dün) 3-5 damla çok açık pembe renkte lekelenme geldi ve sonradan hiçbişey yok regl de olmadım bugün göğüslerimde hassasiyet mevcut sizce erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Dün yaptım ama negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim beklemem gerekir mi acaba?Tabi ki olabilir canım test yaptın mı
Genel olarak konuşuyorum bata 1 gün kala çıkması gerekiyor kaset testlerde fakat adet kanaması görmediysen ve günün bir kaç gün geciktiyse geç döllenme yaşıyor olabilirsin ayrıca hamile olduğunu düşünüyorsan en yakın sağlık ocağına kan verip kesin sonuç alabilirsin kuzumDün yaptım ama negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim beklemem gerekir mi acaba?
Kaset test yaptım evet adet kanaması da görmedim 1 gün geçti yarın gitsem kanda çıkar mı sence?Genel olarak konuşuyorum bata 1 gün kala çıkması gerekiyor kaset testlerde fakat adet kanaması görmediysen ve günün bir kaç gün geciktiyse geç döllenme yaşıyor olabilirsin ayrıca hamile olduğunu düşünüyorsan en yakın sağlık ocağına kan verip kesin sonuç alabilirsin kuzum
Yani şimdi kanda çık az mı?Regle 14 gün kala yumurtlama olur. Döllense bile rahme indi yerleşti filan en en erken 1 haftayı bulur hcg salgılama regle en erken 4 5 gün kala olur. Idrarda çok silik bile çıkabilmesi için en az 20 hcg olmali kanda.
Mümkün değil. Döllenme ve yerleşme ile ilgili okuyun videolar izleyin doktorlardan En erken 1 hafta. Kanda bile çıkmaz 3 güne.Yani şimdi kanda çık az mı?
Pardon siz 1 gün demişsiniz. Ben konuları karışrtırdım. Siz kan verebilirsiniz.Mümkün değil. Döllenme ve yerleşme ile ilgili okuyun videolar izleyin doktorlardan En erken 1 hafta. Kanda bile çıkmaz 3 güne.
O zaman Sabah ilk işim kan vermek olucak inşallah rabbim gönlüme göre verir dua edin lütfen.Canım kanda yumurtlamadan 12. Gün sonrasında çıkıyor muhtemelen de şuan da çıkar günün geçmiş
İnsanlık hali olabiliyor bazenPardon siz 1 gün demişsiniz. Ben konuları karışrtırdım. Siz kan verebilirsiniz.
Vallahi kusura bakmayın.İnsanlık hali olabiliyor bazen![]()
EstağfurullahVallahi kusura bakmayın.![]()
Mümkün değil. Döllenme ve yerleşme ile ilgili okuyun videolar izleyin doktorlardan En erken 1 hafta. Kanda bile çıkmaz 3 güne.
Haberdar et beni de merakla bekliyorum :))O zaman Sabah ilk işim kan vermek olucak inşallah rabbim gönlüme göre verir dua edin lütfen.
Bu arada çok teşekkür ederim.
Haberdar et beni de merakla bekliyorum :))
Tamam lan verdim azönce yarın inşallah hayırlı haberler veririmHaberdar et beni de merakla bekliyorum :))
Kan verdim bu klavye insanı hasta ederTamam lan verdim azönce yarın inşallah hayırlı haberler veririm![]()
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler alman dileğiyle canım :)Kan verdim bu klavye insanı hasta eder![]()
Amin inşallahHadi bakalım hayırlı güzel haberler alman dileğiyle canım :)
Haberdar et beni de merakla bekliyorum :))
Nefasett sonucum çıktı uyuyamadım gebelik var demi sabaha kadar bekleyemedimHaberdar et beni de merakla bekliyorum :))