Merhaba adetimden 3 4 gün sonra bir birliktelik yaşadım ilk günün gecesi çok başım agiridi uyku tutmadı ikinci günde aynı ama bunun yanı sira adet olacamisim gibi ağrım oldu diğer günlerde aynı baş ağrısı devam ediyor dün sağ alt tarafta kasık tarafında aşırı bir ağrı vardı yürürken oturup kalkarken birde gögüs ucumda hassasiyet eğer gebelik varsa bile bu kadar erken belirtilerini görmek mümkün mü
Test konusunda da yardımınızi istiyorum şüphem var ne zaman test yapmalıyım adetime daha 20 gün var
Merhaba adetimden 3 4 gün sonra bir birliktelik yaşadım ilk günün gecesi çok başım agiridi uyku tutmadı ikinci günde aynı ama bunun yanı sira adet olacamisim gibi ağrım oldu diğer günlerde aynı baş ağrısı devam ediyor dün sağ al tarafta aşırı bir ağrı vardı yürürken oturup kalkarken birde gögüs ucumda hassasiyet eğer gebelik varsa bile bu kadar erken belirtilerini görmek mümkün mü
Test konusunda da yardımınızi istiyorum şüphem var ne zaman test yapmalıyım adetime daha 20 gün var
O kadar erken belirtisi olacağını düşünmüyorum stres de yapmış olabilirsin fark etmeden, en bariz ve erken belirti sürekli idrara çıkma ihtiyacı oluyor bence. Regline bir hafta, beş gün kala erken gösteren test kullanabilirsin bir kaç tane al, her sabah uyandığında ilk idrarın ile test yap zaten gebelik varsa silik de olsa iki çizgi mutlaka görürsün. umarım her şey istediğin gibi olur
O kadar erken belirtisi olacağını düşünmüyorum stres de yapmış olabilirsin fark etmeden, en bariz ve erken belirti sürekli idrara çıkma ihtiyacı oluyor bence. Regline bir hafta, beş gün kala erken gösteren test kullanabilirsin bir kaç tane al, her sabah uyandığında ilk idrarın ile test yap zaten gebelik varsa silik de olsa iki çizgi mutlaka görürsün. umarım her şey istediğin gibi olur