Ben son gebeligimde bu şikayetleri yaşadım ama korundugum için istemediğim içinde ihtimal vermedim regli gunumdee adet oldum sandım 2 gün boyunca kesik kesik kanamalar geldi sokulmedim sandım ibadetlerini yapmak içinde emin olmak gerekiyordu o yüzden test aldım pozitif çıktı olabilir neden olmasinHanımlar merhaba hepinize yumurtlama günlerini değerlendirdik korunmasız bir şekilde üzerinden 9 gün geçti ilk günlerde kasık ağrısı karın alt bölgesinde sızı sırt ve bel ağrısı yaşadım ara ara geçip tekrardan oluyor kısa kısa ve göğüs ağrısı yaşadım ilk defa bugün yatarken dönerken hissettiğim Ağrı oldu ilk defa bu şekilde olunca şüphelendim sarımsı şeffaf bı akıntı gördüm iki gündür hamilelik belirtisi olabilir mi kaç gün sonra test yapsam çıkar bilgisi olan yazabilir mi
Maşallah Allah bağışlasın canım kaçıncı günde test yaptın şuan yapsam çıkarmıBen son gebeligimde bu şikayetleri yaşadım ama korundugum için istemediğim içinde ihtimal vermedim regli gunumdee adet oldum sandım 2 gün boyunca kesik kesik kanamalar geldi sokulmedim sandım ibadetlerini yapmak içinde emin olmak gerekiyordu o yüzden test aldım pozitif çıktı olabilir neden olmasin
Genelde ilişkiden 10 14 gün sonra diyorlar erken gebelik testinde çıkıyormuş yapabilirsin ben 1 kez ilişki yaşadım o ay 19 unda diğer ay 12 sinde hamile olduğumu ogrendimMaşallah Allah bağışlasın canım kaçıncı günde test yaptın şuan yapsam çıkarmı
Teşekkür ederim canım bakayım yarın 10 olucak denerimÖnce kaset testte çıktı inanmadım erken gebelik testi yaptım ordada çıkınca emin oldum
Bende günlerdir göğüs ağrısından uyuyamıyorum dokundukça döndükçe hissedip uyanıyorumm çok belirti yasadkm ama günümü bekliyorum bende umarım bebisler bizimledirSelam kızlar
Dpo 11 ve nerdeyse dpo5-6'dan beri göğüs hassasiyeti dolgunluk yaşıyorum ama şu son 2 gündür hani hassasında üstü çok çok sızlıyor yani oturduğumda bile bu sızı ara ara geliyor normalde göğüs hassasiyeti yaşamam en son ocak ayında bi hamilelik geçirmiştim ama kimyasalla sonuçlandı onda da aynı böyle olmuştu hani bu kadar da acımıyordu sizce gebelik olabilir mi ara ara kasığıma ağrı giriyor onun dışında çok az beyaz akıntım var böyle olan var mı
Kızlar selam ben de sizle aynı durumdayım deniyoruz ve istiyoruz eşimle. Bu ayda 21-22 lerde pik gördük ve değerlendirdik. Ara ara kasıklarıma sızı giriyor ve özellikle bugün göğüslerimde böyle sürekli kaşıma isteği geliyor. Erken gebelik testi olarak awox var elimde. Ama henüz erken gibi yapsam da çıkmaz gibi geliyor sizce bu belirtiler gebelikle alakalı mı yoksa adet belirtisi mi 7 si beklenen adetim . Ne diyorsunuz
Şimdi gördüm bayadir girmiyorum ben buraya ara verdim test vs. Yaptınız mıKızlar selam ben de sizle aynı durumdayım deniyoruz ve istiyoruz eşimle. Bu ayda 21-22 lerde pik gördük ve değerlendirdik. Ara ara kasıklarıma sızı giriyor ve özellikle bugün göğüslerimde böyle sürekli kaşıma isteği geliyor. Erken gebelik testi olarak awox var elimde. Ama henüz erken gibi yapsam da çıkmaz gibi geliyor sizce bu belirtiler gebelikle alakalı mı yoksa adet belirtisi mi 7 si beklenen adetim . Ne diyorsunuz?
Evet yaptım ama negatifti adet oldum sonrasında zatenŞimdi gördüm bayadir girmiyorum ben buraya ara verdim test vs. Yaptınız mı