• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi olabilir mi

netan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Kızlar merhaba bu ay eşimle ilk defa bebek için niyetlendik
Adetim hep düzenlidir çok şükür
yumurtlama günlerimi degerlendirdik
Şuan reglime 2 gün var
Bu süreçte yaklaşık 1 haftadır ara ara sol kasıkta batma hafif sancı gibi bit his yaşadım
Yumurtlamadan 3 gün jadar sonra gögüs ucumda agrı ve hassasiyet yasadım ,normalde reglime 2-3 gün kala sadece gögsüm de agrı olur ilk defa gögüs ucum agrıdı
Dün geceden beri de gögsümde resmen yanma var yani sıcaklık ve batma hissediyorum
Ekstra olarak akıntım var
Adetime 7 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatifti
Sizce hamile olma şansın var mı daha önce bu belirtileri yasayıp pozitif sonuc alan oldu mu

Canım olabilirsinde olmayabilirainde 2 gün kalmış ya bekleya erken gebelik al

Şuan reglime 2 gün var
Bu süreçte yaklaşık 1 haftadır ara ara sol kasıkta batma hafif sancı gibi bit his yaşadım
Yumurtlamadan 3 gün jadar sonra gögüs ucumda agrı ve hassasiyet yasadım ,normalde reglime 2-3 gün kala sadece gögsüm de agrı olur ilk defa gögüs ucum agrıdı
Dün geceden beri de gögsümde resmen yanma var yani sıcaklık ve batma hissediyorum
Sizce hamile olma şansın var mı daha önce bu belirtileri yasayıp pozitif sonuc alan oldu mu
Erken testlerden yapabilirseniz belki daha net belli olur çünkü bunlar genel de hamilelikte de gebelikte de olabiliyor 🥰

Şuan reglime 2 gün var
Korunmayı bırakınca ilk aylarda bu belirtiler oluyor inşallah hamilesinizdir🙏🏻

Korunmayı bırakınca ilk aylarda bu belirtiler oluyor inşallah hamilesinizdir🙏🏻
Ay inşallah şuan test yapmaya da çok çekiniyorum açıkcası
2 gün kaldı regle beklemedeyim
Sabahtan beride bulantım var
Günlerdir şeker ve tuzun kokusunu alıyorum asırı derecede ahahah rahatsız ediyo beni

Günlerdir şeker ve tuzun kokusunu alıyorum asırı derecede ahahah rahatsız ediyo beni
Yavrum gebelik için ilişki yaşandığında psikolojik olarak hamilelik belirtilerini yaşıyoruz, korunmayı bıraktığımız ilk aydan beri bende çoğu belirtileri yaşıyorum ama hala olmadı 6.aydayız tabiki inşallah süreciniz uzamaz ama sperm vücuda girdiğinde yumurtlamadan sonrada progesteron hormonu artınca böyle olabiliyor regl belirtileri daha erken ve hassas olmaya başlıyor

2 gün kaldıysa çıkma ihtimali yüksek test yap derim arada kalmazsın hamile değilsende stresle reglin gecikmesin

Gelisme var mi acaba? Benzer belirtiler yasiyorum da.
Regl ile gebelik arasındaki farkları anlamak çok zor ya birebir aynı gibi.. ben göğüs ağrımdan anlamıştım acıyordu üzerine yatamıyordum bile mesela ama diğer belirtiler birebir regl ile aynıydı her dk regl oldum diyordum mesela

Normalde regl olunca belim agrir simdi kopuyor belim sanki ama daha 2 gun var. Ne zormus bu isler:)
Evet bir de hamilelik psikolojisine girdiğinizde ister istemez her şey acaba hamile miyim dedirtiyor :) Rabbim kısa zamanda isteyen herkese nasip eder İnşallah ☺️

Benimde adetime 8 gün var kasık bel sırt ağrısı yaşadım karnımda şişlik oldu afrdersiniz aşırı gaz oldu bende ilk defa bu şeye düştüm acaba erken belirti olabilirmi ?

Benimde adetime 8 gün var kasık bel sırt ağrısı yaşadım karnımda şişlik oldu afrdersiniz aşırı gaz oldu bende ilk defa bu şeye düştüm acaba erken belirti olabilirmi ?
Normalde regli ağrısı yaşıyor musunuz ben hiç yaşamıyorum regli sancısı ilk hamileliğimde sancım çok oldu bu şekilde anlamıştım

Normalde regli ağrısı yaşıyor musunuz ben hiç yaşamıyorum regli sancısı ilk hamileliğimde sancım çok oldu bu şekilde anlamıştım
Valla adet sancım oluyo ama adet olucağım an başlıyo benim ağrım o an diyorum aha adet olca. Ama şuanda yaşadığım o durum çok ilginç bigün sol kasık bel bi gün sağ kasık bel oldu dün midemde kötüydü bulantı şişme ne ararsan vardı sırtım ağrıyodu yani yaşadıklarım asla adet sancısı değil net eminim bide ztn 8 gün var heycan yaptım ☺️ adetimde düzenlidir. Yani ben hiç hayatomda bu kadar ağrı çekmedim 🤣

Valla adet sancım oluyo ama adet olucağım an başlıyo benim ağrım o an diyorum aha adet olca. Ama şuanda yaşadığım o durum çok ilginç bigün sol kasık bel bi gün sağ kasık bel oldu dün midemde kötüydü bulantı şişme ne ararsan vardı sırtım ağrıyodu yani yaşadıklarım asla adet sancısı değil net eminim bide ztn 8 gün var heycan yaptım ☺️ adetimde düzenlidir. Yani ben hiç hayatomda bu kadar ağrı çekmedim 🤣
İnşallah vardır

Kızlar testime bakar mısınız bat günüm bugün dünden beri leklenme yaşadım ilk defa oldu adet oluyorum dedim ama gerisi yok test de böyle

Eklentiler

• 1000169980.webp
    1000169980.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 405
  • 1000169978.webp
    1000169978.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 405
Back
X