Erken gebelik belirtisi

Birhamisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
832
822
103
Arkadaşlar merhaba ovulasyon testinde çift çizgiyi göreli 4 gün oldu ve benim sol kasığımda aşırı derece de bir batma var. Bu kadar erken belirti yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?

Arkadaşlar merhaba ovulasyon testinde çift çizgiyi göreli 4 gün oldu ve benim sol kasığımda aşırı derece de bir batma var. Bu kadar erken belirti yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?
cıft cızgıyı 4 olduysa ovulasyon 3 gun olmustur en fazla. Daha dollenme olustuysa da yeslesmedı belırtı de veremez. :) bıraz sabretmelisin

Erken belirti diye birşey var da kuzum o bu kadar erken değil malesef ☺️

😢😀 üzüldüm o kadar da kendimi inandırmıştım 😂
Bu çoçuk isteme heyecanında insan kendini nelere inandırıyor üzülme 😂 ben hamilelikten önceki sene günlüğüme baktım aklında gelebilecek herşeyi hamileliğe yormuşum yok kulağım çok çınlamaya başladı bu bir belirti mi vs sonra hiç alakasız bir hamileliğim oldu 😂

Kızlar merhaba.en son adet tarihim 14 haziran bitiş 19 haziran.adet sonrasi gun aşırıbirliktelik oldu ve 13.gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm.o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik takvimime göre adetime 12 gun var.ve 3 gündür sanko adet olacakmışım gibi belimde ağrı karin bölgemde ve kasıklarımda sancı ve göğüslerimde ağrı ve bacaklarımda sancı var.bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken mi regl olucam kafamda deli sorular bu kadar erken bu belirtileri yaşayıp hamile kalan varmı lütfen yardım edin kızlar.🤗

Canım ümitlendirmek istemem ama benimde ovulasuondan 3 gün sonra batma olmuştu. O ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bebekle bi ilgisi var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte. Tesadüf de olabilir

Canım ümitlendirmek istemem ama benimde ovulasuondan 3 gün sonra batma olmuştu. O ay hamile olduğumu öğrendim. Ama bebekle bi ilgisi var mıydı yok muydu onu bilmiyorum işte. Tesadüf de olabilir
Tamam canım çok teşekkür ederim. Sizlere bir sorum daha olacak yavaş tempolu yürüyüş bu dönemde zararlı mı ?

Bu çoçuk isteme heyecanında insan kendini nelere inandırıyor üzülme 😂 ben hamilelikten önceki sene günlüğüme baktım aklında gelebilecek herşeyi hamileliğe yormuşum yok kulağım çok çınlamaya başladı bu bir belirti mi vs sonra hiç alakasız bir hamileliğim oldu 😂
İlk defa ovulasyon testi denedim inşallah olmuştur 🙏🏻 Bende her seferinde aynı hatayı yapıyorum kendi kendime belirti arıyorum 😀

Kızlar merhaba.en son adet tarihim 14 haziran bitiş 19 haziran.adet sonrasi gun aşırıbirliktelik oldu ve 13.gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm.o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdik takvimime göre adetime 12 gun var.ve 3 gündür sanko adet olacakmışım gibi belimde ağrı karin bölgemde ve kasıklarımda sancı ve göğüslerimde ağrı ve bacaklarımda sancı var.bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi yoksa erken mi regl olucam kafamda deli sorular bu kadar erken bu belirtileri yaşayıp hamile kalan varmı lütfen yardım edin kızlar.🤗
Canım 3 gün varsa önce ovulasyon testini denerim sonra da erken gebelik testini senin yerin de olsam 🤷🏻‍♀️

Merhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim🙃

Back
X