Erken gebelik belirtisi

busbusss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
2
1
1
26
Merhaba bu ay ovülasyon testi yaptım. 19 Kasım ilk adet günümdü 2 aralıkta ise yani tam 14. Günde ovülasyon testinde çift çizgi çıktı. 8 aralıkta ise ilk defa kahverengi koyu kırmızı karışık lekenme geldi. Erken gebelik testi yaptım dün çok erken olduğu için büyük ihtimalle negatif çıktı. Sizce bu yerleşme kanaması mı? Lütfen yardımcı olun test için çok erken ama çok merak ediyorum

Evet baya erken pikten en az 10-12 gün sonra test yapılmalı derler. Kahverengi leke inşallah tutunma belirtisidir ama sabırla beklemenizi tavsiye ederim. Her ay farklı olan her şeyi gebelik belirtisi mi diye düşünmek beni çok yormuştu ve maalesef hep sonucu hüsran oldu. Dilerim sizinki öyle olmaz. Rabbim gönlünüze göre versin

İnşallah sizinde Allah kucağınıza bir bebek vermeyi nasip eder. Ben 9 aydır korunmuyorum ve normalde tiroidim vardı ilaç kullandım normale döndü inşallah gebelik vardır

Benim de 19 ay oldu bakalım bazen 2 seneye kadar normal diyorlar. Zamanını bekliyoruz.
Evet ilaçla kontrol altına çabuk alınıyor troid ama gebelikte de sürekli takip ediliyor. 9 ay olmaması eğer yaşınız gençse normal gözüyle bakıyorlar. İnşallah en kısa sürede sağlıkla size de bize de nasip olur

benimde senin tarihlerle tamamen aynı ben negatif görmemek için test yapmıyorum 6 aralıkta önce pembe sonra kahverengi akıntı oldu bir gün sürdü 1-2-3-4 aralık tarihlerini de hep değerlendirmiştim. ondan sonrasıda sürekli bir kasıklarda baskı hissi var ara ara sol tarafa ince sızı giriyor o kadar pozitif görürsen haber ver mutlaka

Genç yaştan kasıtları nedir acaba? Merak ettim o kıstasın neresindeyim diye :) ilk defa 2 seneye kadar normal yazısını okudum mutlu oldum. Benim de 14 ay oldu ama bazı aylar boş geçti ovulasyona denk gelmedi hiç. Bakalım, vardır rabbimin bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…