• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi

tazeevli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
98
Kızlar erken gebelik testi için adeti bekliyorum ama öncesinde belirti yaşadınız mı? 29-31 Aralık arası adet bekliyorum ama bilemiyorum o güne kadar test yapmayayım dedim

Canım benim regli bitiminden 10 gün sonra lekelenmem oldu, bende 1 ocağı bekliyorum test için:) sadece hafif göğüs ağrım var

Canım neler neler yaşadım bir bilsen Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi bende aynı tarıhlerde beklıyorum bakalım inşallah ıkımızde hamiş oluruz 2026 ya

Canım neler neler yaşadım bir bilsen Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi bende aynı tarıhlerde beklıyorum bakalım inşallah ıkımızde hamiş oluruz 2026 ya
Merhaba siz de belirti var mı? Ben de o tarihlerde regl bekliyorum da

Merhaba siz de belirti var mı? Ben de o tarihlerde regl bekliyorum da
Evet benım dün akşam üzeri migde bulantım oldu . ve uyku halı sabh 11 de uyanmama ragmen akşam 8 de uyku bastırdı ve uyudum. Bugunde bel agrım var çok fena karnıma dogru sancılanan . artık pskolojik olmasını ummuyorum inanıyorum

Evet benım dün akşam üzeri migde bulantım oldu . ve uyku halı sabh 11 de uyanmama ragmen akşam 8 de uyku bastırdı ve uyudum. Bugunde bel agrım var çok fena karnıma dogru sancılanan . artık pskolojik olmasını ummuyorum inanıyorum
Amin inşallah güzel haberler alırsınız 🌸

Bende karar veremiyorum bir türlü ama sanırım adetimi bekleyeceğim belirti olmayınca pek umudum da yok. Bu ay ilk kez denemeye başladık bakalım 4-5 gün gün aşırı denedik sonrasında bazı hastalıklar girdi araya bu ayı bitirmiş olduk 🥴🙈 önümüzdeki aylara bakacağız eğer olmazsa

Kızlar erken gebelik testi için adeti bekliyorum ama öncesinde belirti yaşadınız mı? 29-31 Aralık arası adet bekliyorum ama bilemiyorum o güne kadar test yapmayayım dedim
Benimde aynı günler regl günüm hiç bir belirtim olmadı malesef ☹️ yumurtlama günlerini değerlendirdim 4. Ay bu ay bakalım umarım olur hepimizin bu ay 🥰

Bende BAT 30 beklemedeyim belki 4 gün öncesinde yaparım erken testle 🤭

Bende aynı tarihlerde adeti bekliyorum ama şuana kadar herhangi bir belirtim yok açıkçası erken gebelik testini yapmayı planlıyorum yarın sabah ne kadar doğru bilemiyorum

Back
X