Erken gebelik belirtisinde göğüs hassasiyeti yaşayıp bir kaç gün sonra regl olmadan hassasiyeti geçen oldu mu??

tosbigimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
8
2
1
Erken gebelik belirtisinde göğüs hassasiyeti yaşayıp bir kaç gün sonra regl olmadan hassasiyeti geçen oldu mu?? İlişkinin 10. Gününde test yaptım negatif çıktı moralim bozulduğu için daha yapmadım göğüs hassasiyetim regli öncesi olurdu ama reglime 5 gün var hassasiyet geçti benim mi psikolojim bozuldu acaba

benim her adet öncesinde göğüs ağrım 1 hafta önce başlar adet gününe 2 gün kala azalırdı o şekilde reglimin başlayacağını anlardım

Ayy bende evlat istiyorum yarın adet günüm bi kaç saat önce göğüs ağrısı yaşamaya başladım hızlı yürürken yada elimi koyarken çok aciyo insallah hamilelik belirtisidir akintimda var adet oldum zannediyorum ama beyaz kıvamlı akıntı oluyo ya adet belirtisi yada hamilelik hakkımızda hayırlısı olsum

Ayy bende evlat istiyorum yarın adet günüm bi kaç saat önce göğüs ağrısı yaşamaya başladım hızlı yürürken yada elimi koyarken çok aciyo insallah hamilelik belirtisidir akintimda var adet oldum zannediyorum ama beyaz kıvamlı akıntı oluyo ya adet belirtisi yada hamilelik hakkımızda hayırlısı olsum
Merhaba sonucunuz ne

Back
X