Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalr reglm yaklsık 6 gün gecikti bütn belirtiler var ,erken gebelikte pozitif çıkıyor kan tahlilinde beta ilk sefer 0.100 dü bir kaç gün sonra 2.30 çıktı
Erken gebelikte devamlı pozitif siZce durum ne
Merhabalr reglm yaklsık 6 gün gecikti bütn belirtiler var ,erken gebelikte pozitif çıkıyor kan tahlilinde beta ilk sefer 0.100 dü bir kaç gün sonra 2.30 çıktı
Erken gebelikte devamlı pozitif siZce durum ne
Merhaba ben adetimi bitireli 14gun oldu ama 3gundur mide bulanti kusmam vardi dun aksam erken gebelik testi aldim pozitif cikti hemen ama bu sabah yinede test yaptim negatif cikti boyle olupda hamile olunurmu?
Merhaba ben adetimi bitireli 14gun oldu ama 3gundur mide bulanti kusmam vardi dun aksam erken gebelik testi aldim pozitif cikti hemen ama bu sabah yinede test yaptim negatif cikti boyle olupda hamile olunurmu?
Merhaba adetime 5 gün kala pozitif test oldu kan verdim negatif çıktı erken mi davrandım acaba bugün 4 gün var tekrar yaptım böyle çıktı. varsa sonradan çıkacak sizce