• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik test silikk cizgii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elif037

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
19
0
1
Kizlarr bakarmisinizz silik cizgi cikti dongum 43 gün 31. Adet dongumdeyim adetime 12 gün var gogus agrisi ve kasik agrim var midem yaniyor test yaptim sizce pozitif miii
IMG_2455.webp

Hangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık ya...

Hangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık ya...
Bence adetin gecmesini bekle yada adetine yakin tekrar test yaptir hem kaset hem erken gebelik

Beta <1.20 çıktı acaba yükselme durumu olur mu çok merak ediyorum ya
Oncelikle hersey gonlunuzce olsun gebelik istiyorsaniz insallah saglikla olur yanlis hatirlamiuorsam adetinizede daha vardi bence bekleyin adetiniz geciksn 1 gun dahi gevikse testte.silil cikar benimde oyle oldu gozle.gorulmeyecek kadr silikti ama adetimin gecmesni bekledm ve cok sukur vardi bu surecte stres yapmayin

Testte böyle pembe olmasında hata mı var silik pozitif var mı anlayamadım🥹

Eklentiler

• IMG_7533.webp
    IMG_7533.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 37
Hangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık

Hayrli olsun cnm cizgiler cok net ilk 5 dk cikti dimi
Evet 2 dk icinde cikti doktora gittim malesef kimyasal gebelik oldugunu ogrendim kanamam basladi:/

Testte böyle pembe olmasında hata mı var silik pozitif var mı anlayamadım🥹
Ayy hadi insallah canimm
feerly marka kullanmistim sanirim umarim gonlunce olur

Back
X