Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki pozitifKizlarr bakarmisinizz silik cizgi cikti dongum 43 gün 31. Adet dongumdeyim adetime 12 gün var gogus agrisi ve kasik agrim var midem yaniyor test yaptim sizce pozitif miiiEki Görüntüle 3646246
Hayrli olsun cnm cizgiler cok net ilk 5 dk cikti dimiKizlarr bakarmisinizz silik cizgi cikti dongum 43 gün 31. Adet dongumdeyim adetime 12 gün var gogus agrisi ve kasik agrim var midem yaniyor test yaptim sizce pozitif miiiEki Görüntüle 3646246
Bence adetin gecmesini bekle yada adetine yakin tekrar test yaptir hem kaset hem erken gebelikHangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık ya...
Beta <1.20 çıktı acaba yükselme durumu olur mu çok merak ediyorum yaBence adetin gecmesini bekle yada adetine yakin tekrar test yaptir hem kaset hem erken gebelik
Oncelikle hersey gonlunuzce olsun gebelik istiyorsaniz insallah saglikla olur yanlis hatirlamiuorsam adetinizede daha vardi bence bekleyin adetiniz geciksn 1 gun dahi gevikse testte.silil cikar benimde oyle oldu gozle.gorulmeyecek kadr silikti ama adetimin gecmesni bekledm ve cok sukur vardi bu surecte stres yapmayinBeta <1.20 çıktı acaba yükselme durumu olur mu çok merak ediyorum ya
Çoook erken yapmışsın testi regl gününü bekle inşallah pozitiftirKizlarr bakarmisinizz silik cizgi cikti dongum 43 gün 31. Adet dongumdeyim adetime 12 gün var gogus agrisi ve kasik agrim var midem yaniyor test yaptim sizce pozitif miiiEki Görüntüle 3646246
Hangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık
Evet 2 dk icinde cikti doktora gittim malesef kimyasal gebelik oldugunu ogrendim kanamam basladi:/Hayrli olsun cnm cizgiler cok net ilk 5 dk cikti dimi
Ayy hadi insallah canimmTestte böyle pembe olmasında hata mı var silik pozitif var mı anlayamadım![]()
feerly marka kullanmistim sanirim umarim gonlunce olurHangi marka test ?Ben yeni bakır spiral taktırdım ve daha 14 gün var adetime Duratest marka erken gebelik testi yaptım sizin kadar net olmasa dahi çok hafif çıktı ikinci çizgi şimdi Beta yaptirsam diyorum kafam karışık ya...
Malesef kimyasal gebelik cikti:/Çoook erken yapmışsın testi regl gününü bekle inşallah pozitiftir
Kimyasal sonucunda kanama fazla mı oluyorMalesef kimyasal gebelik cikti:/
Evet cok fazla oluyor sancı da cok fazla olduKimyasal sonucunda kanama fazla mı oluyor