Erken gebelik testi bakar mısınız?

T Twinsmomm07 ben dayanamadım kan vermeye gittim ve daha 1 haftalık olarak gebelik gözüktü 🙈 bir kaç gün daha geçsin doktora gideceğim çok erken öğrenmiş oldum sanırım 🙃 sizin ki benimkinden de belli gözüküyordu çizgi, yarın siz de güzel haberler alırsınız inşallah, güzel haber vereyim dedim🙃🌸

T Twinsmomm07 ben dayanamadım kan vermeye gittim ve daha 1 haftalık olarak gebelik gözüktü 🙈 bir kaç gün daha geçsin doktora gideceğim çok erken öğrenmiş oldum sanırım 🙃 sizin ki benimkinden de belli gözüküyordu çizgi, yarın siz de güzel haberler alırsınız inşallah, güzel haber vereyim dedim🙃🌸
Aaaa çok sevindim yaaa ne mutlu sana 😍❤️❤️❤️ hayırla al yavrunu kucağına inşallah 🤗🤗 bende veririm kan yarın meraklandım bende 😊😊

Merhaba adet günü mü test yaptınız

Merhaba adet günü mü test yaptınız
hayır adetim gecikmişti 2 gün öyle test yapmıştım(normalde hep günü gününe olurum). kanda da gözükmüştü ama sonra regl oldum üstüne ve tekrar kan testi yaptırdığımda değerlerim düşmüştü. kimyasal gebelik yaşamışım. o yüzden en az 1 hafta geciktikten sonra test yapmaya çalışacağım bundan sonra :)

Back
X