Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #1 Adetme var varmi acaba test yaptım erken gebelik
mavilihayat00 💙 Kayıtlı Üye 28 Haziran 2022 2.076 1.063 83 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #2 Cicegiimmbe .!.: Adetme var varmi acaba test yaptım erken gebelik Genişletmek için tıkla... Silik görünüyor ama güvenme erken gebelik testleri yanıltabiliyor. En iyisi gecikme beklemek sonradan üzülüyor insan. HAkkında hayırlısı
Cicegiimmbe .!.: Adetme var varmi acaba test yaptım erken gebelik Genişletmek için tıkla... Silik görünüyor ama güvenme erken gebelik testleri yanıltabiliyor. En iyisi gecikme beklemek sonradan üzülüyor insan. HAkkında hayırlısı
Azaa 😍hayatguzel Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.844 345 333 14 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa #3 mavilihayat00 .!.: Silik görünüyor ama güvenme erken gebelik testleri yanıltabiliyor. En iyisi gecikme beklemek sonradan üzülüyor insan. HAkkında hayırlısı Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim inşallah evet gecikmeyle bekliyorum
mavilihayat00 .!.: Silik görünüyor ama güvenme erken gebelik testleri yanıltabiliyor. En iyisi gecikme beklemek sonradan üzülüyor insan. HAkkında hayırlısı Genişletmek için tıkla... Amin teşekkür ederim inşallah evet gecikmeyle bekliyorum