Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah açıkçası cok fazla kan verip sürekli tekrarlamak pek istemiyorum 2 3 gün beklesem mi diye cok kararsızımYoo hiç erken değil :) hayırlı olsun beta verin yüksek çıkacaktır muhtemelen
Ben burdayım diye bağırıyor hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlar. Reglime 5 gün varken comfort gebelik testi ile bugün test yaptim asagidaki gibi cift çizgi gördüm. Sizce gebe miyim yoksa sevinmek için erken mi ?
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBen burdayım diye bağırıyor hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Bata kac gün var yavrumHanimlar sizce burada gölge test var mi yoksa ben görmek istedigim icin mi görüyorum![]()
10-12 gün var canim ama yumurtlamam erken oluyorBata kac gün var yavrum
Olsun erkende olsa sen gene bekle biraz daha suan bile varsa görebiliyorsan sen ilerleyen zamanda koyulasır zaten yavrum sabret birazcıcıkkk :)))) 5 gün 6 gün kala gene yap test10-12 gün var canim ama yumurtlamam erken oluyor
Ahhh işte o sabirsizlikOlsun erkende olsa sen gene bekle biraz daha suan bile varsa görebiliyorsan sen ilerleyen zamanda koyulasır zaten yavrum sabret birazcıcıkkk :)))) 5 gün 6 gün kala gene yap test![]()
Hayalet de olsa silik cizgi cikmasi gerekir sanirim canim, ama icin rahat edecekse kaset test alip tekrarla.Icini ferah tut sttes en buyuk düsmanimizMerhabalar 1 yıldır bebiş için çabalıyoruz ama hiç bir sağlık problemi olmadığı halde maalesef olmuyorYumurtlama dönemlerimi kaçırmadım ve ilişkinin üzerinden 11 gün geçti inanılmaz bir bel ağrım ve kaşık batmalarım çok fazla bugün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı moralim maalesef altüst oldu. Testin yanlış çıkma ihtimali var öı sizce???
11 gün cok aZ bi süre yavrum iki hafta geçmedi gerekiyor toplamda 14 gün olunca yine test yapmanı öneririmMerhabalar 1 yıldır bebiş için çabalıyoruz ama hiç bir sağlık problemi olmadığı halde maalesef olmuyorYumurtlama dönemlerimi kaçırmadım ve ilişkinin üzerinden 11 gün geçti inanılmaz bir bel ağrım ve kaşık batmalarım çok fazla bugün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı moralim maalesef altüst oldu. Testin yanlış çıkma ihtimali var öı sizce???
Amin inşallah gerçekten çok zorHayalet de olsa silik cizgi cikmasi gerekir sanirim canim, ama icin rahat edecekse kaset test alip tekrarla.Icini ferah tut sttes en buyuk düsmanimizelden gelmiyor biliuorim ama kafana takmamaua çalıs.Ben de bugun negatif gordum testte ne yazik ki Tabbim cify cizgileri görmeyi bize de nasip etsin insallah
![]()
İnşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır, 1 yıldır her ay umutla beklemek çok zor gerçekten. Allahtan umut kesilmez ama bu ayda çift çizgi bize görünmeyecek belli oldu gibi11 gün cok aZ bi süre yavrum iki hafta geçmedi gerekiyor toplamda 14 gün olunca yine test yapmanı öneririm
Çok yanlıs düşünüyorsun cünkü cok erken bakmıssın var sa egerki yinede görünücek bi zaman degil yani sabretİnşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır, 1 yıldır her ay umutla beklemek çok zor gerçekten. Allahtan umut kesilmez ama bu ayda çift çizgi bize görünmeyecek belli oldu gibi![]()
Teşekkür ederim desteğiniz için inşallah öyledirÇok yanlıs düşünüyorsun cünkü cok erken bakmıssın var sa egerki yinede görünücek bi zaman degil yani sabret![]()
Yavrum yeniden baktın mı test yaptın mı durum nedirSelam kızlar. Reglime 5 gün varken comfort gebelik testi ile bugün test yaptim asagidaki gibi cift çizgi gördüm. Sizce gebe miyim yoksa sevinmek için erken mi ?