Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoda pwk görünmüyor sanırım. Çok mu erken umut etmeli miyim. Korunmuyoruz da.Erken gebelik testim tek çizgi çıktı içini açtım silik bir çizgi gördüm .Adetime 5 gün var ama 2 aydır düzensiz oluyorum..
Testi de anlamadım sabah 4 gibi yaptım . Neden içinde silik bir çizgi var acaba
Silik çizgi hemen mi çıktı yoksaErken gebelik testim tek çizgi çıktı içini açtım silik bir çizgi gördüm .Adetime 5 gün var ama 2 aydır düzensiz oluyorum..
İçini açınca farketrim içini açmamda hemen olmadı. Öyle bir bakayım dedim sonra farkettımSilik çizgi hemen mi çıktı yoksa
O zaman kuruma çizgisi olabilir elinizde test varsa Sabah ilk idrarda testi tekrarlayınİçini açınca farketrim içini açmamda hemen olmadı. Öyle bir bakayım dedim sonra farkettım
Reglim gecikirse kan tahlili vereyim diyorum. En doğrusu kan tahlili sanırımO zaman kuruma çizgisi olabilir elinizde test varsa Sabah ilk idrarda testi tekrarlayın
Reglim gecikirse kan tahlili vereyim diyorum. En doğrusu kan tahlili sanırım
aa siz hamilesiniz. Eczacı silik gelirse gebelik var demek demişti. Hayırlısı olsunBenim de testlerim bu şekilde bat yarın emin olmak için bir kaç gün daha beklemek istiyorum
İnşallah bugün bat günüm kan testi vermeye geldim sonuç bekliyormaa siz hamilesiniz. Eczacı silik gelirse gebelik var demek demişti. Hayırlısı olsun![]()
Aa sonucunuz ne çıktıİnşallah bugün bat günüm kan testi vermeye geldim sonuç bekliyorm
Bunlara güvenme ben 3 gün kala yaptım negatif çıktı, 1 hafta gecikince pozitif oldu canımErken gebelik testim tek çizgi çıktı içini açtım silik bir çizgi gördüm .Adetime 5 gün var ama 2 aydır düzensiz oluyorum..
Çok sevindim adınıza , Amin inşallahPozitif canım iki gün sonra değerlerime yine baktılar pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin![]()