Erken gebelik testi hakkında

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Predictor 6 gün erken gebelik,testi güvenilir,mi kızlar yapan oldu,mu,ben sipariş vercm ona göre

Adet tarihinden 10 gün yada 6 gün önce gebelik varsa ama normal tesste çıkmıyor diye biliyorum

Adet tarihinden 10 gün yada 6 gün önce gebelik varsa ama normal tesste çıkmıyor diye biliyorum
Canım ben aldım erken gebelik testi adetime 5 gün kala çıkmadı sonra 2 gün kala yaptım normal test çıktı yanş bende çıkmadı oyüzden pek güvenmiyorum ben erken gebelik testlerine

Bende 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ismini hatırlamıyorum ama kutusu pembe . ikinci çizgi silik çıktı dün adet günümdü ama olmadim. Sizce dogru mu?

Ben hamileligimi bu testle öğrendim ama benim bat günümdü. Boşuna bu kadar para verme bence normal testler de is görüyor sadece adetini bekle. Zaten adet gününden önce test yapmayın kimyasal geçiriyorsanız pozitif çıkar. Boşuna üzülmeyin.

Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı.Daha regleye 5 gün var ama sanırım olsaydı çıkardı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…