- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
- Konu Sahibi Meryeemmm_
-
Yaparsanız zaten sonuç çıkacaktırAdet günüme 7 gün var erken gebelik testi aldım ama daha yapmadım sizce ne zaman yapmalıyım lütfen yardım edin bana çok heyecanlıyım
Erken test olduğu için silik te olsa gosteriyorAdet günüme 7 gün var erken gebelik testi aldım ama daha yapmadım sizce ne zaman yapmalıyım lütfen yardım edin bana çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederimErken test olduğu için silik te olsa gosteriyor
Ben teşekkür ederim RABBİM kalbin izle göre versin İNŞALLAHÇok teşekkür ederim
İnşAllah bi düşük yaşadım Rabbim hayırlısını versiinBen teşekkür ederim RABBİM kalbin izle göre versin İNŞALLAH❤
Sabah mı yapayım testiBen teşekkür ederim RABBİM kalbin izle göre versin İNŞALLAH❤
Sağol canım öyle bi duyum aldım aslında reglime az kaldı ama sabredemiyorum2 gebeligimde de erken gebelik testi yaptım regle 4 gun kala cikmadi, normal kaset tipi test ile cıktı, çokta güvenmiyorum onlara
Ben bi erken bi normal yaptım ikisinide aksam gibi yapmıştım . İçinizde kalmasın İsterseniz yapın bende bekleyememistim cunkuSabah mı yapayım testi
AMİNNNNN bende yaşadım RABBİM isteyen herkese Nasip etsin İNŞAALLAHİnşAllah bi düşük yaşadım Rabbim hayırlısını versiin
Teşekkür ederimBen bi erken bi normal yaptım ikisinide aksam gibi yapmıştım . İçinizde kalmasın İsterseniz yapın bende bekleyememistim cunku
Ben teşekkür ederimTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Yaptınız mıAdet günüme 7 gün var erken gebelik testi aldım ama daha yapmadım sizce ne zaman yapmalıyım lütfen yardım edin bana çok heyecanlıyım
Hayır sabah yapayım dedimYaptınız mı
Doğru canım RABBİM İNŞAALLAH bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kalbindekini Nasip etsin sana ve isteyen herkeseHayır sabah yapayım dedimhcg hormonları daha yüksek ya
Amin inşAllahDoğru canım RABBİM İNŞAALLAH bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kalbindekini Nasip etsin sana ve isteyen herkese❤
Haklisin ama biraz daha sabirSağol canım öyle bi duyum aldım aslında reglime az kaldı ama sabredemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?