Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ikisinde de çizgi görüyorumMerhabalar erken gebelik testi ile yaptım iki çizgi var ama gebelik testi ile yaptım hiç çıkmadı bu durumu yaşayan var mı???
Regli ye 9 gün kala ilk kez görüyorum pozitifi9 gün var reglime çok istediğim için yaptım inşallah vardır![]()
Adet günümü bekleyim diyorum bir hafta zor olacak ama inşallah vardırRegli ye 9 gün kala ilk kez görüyorum pozitifimaşallah hayırlı olsun
![]()
Resimden dolayı olabilir bir hafta bekleyip tekrar test yapıyımCanım ben ikisinde de çizgi görüyorum
İnşallah vardır ilki tüp Bebekdi düşük yaptım 1 hafta sonra tekrar yapacam test o zaman net çıkar diye düşünüyorumBen de ikisinde çizgi gördüm. Ayrıca erken gebelikte görüp kasette görmemek normal çünkü erken olanlar daha hassas oluyor. İnşallah vardır çok erken öğrenmişsiniz stresli geçebilir hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Düşükten sonra adet gördünüz mü hiç ve korundunuz mu? Belki beta sıfırlanmamıştır ama umudunuzu da kırmak istemem kan testiyle net sonuca ulaşabilirsiniz artışı takip ederekİnşallah vardır ilki tüp Bebekdi düşük yaptım 1 hafta sonra tekrar yapacam test o zaman net çıkar diye düşünüyorum
İki kere gördüm adet 3 aya giriyor bu ay Haziran'da düşük yaptım hiç korunmadim olmasını istediğim içinDüşükten sonra adet gördünüz mü hiç ve korundunuz mu? Belki beta sıfırlanmamıştır ama umudunuzu da kırmak istemem kan testiyle net sonuca ulaşabilirsiniz artışı takip ederek
O zaman sıfırlanmıştır hakkınızda hayırlısı olsunİki kere gördüm adet 3 aya giriyor bu ay Haziran'da düşük yaptım hiç korunmadim olmasını istediğim için
Teşekkür ederimO zaman sıfırlanmıştır hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Hamilesin hepsinde pozitif çıkmış yerleşme kanaması olabilirKizlar merhaba benimde adetime 12 gün vardı geçen hafta çarşamba akşam 4 buçuk gibi test yaptım fotodaki gibi çıktı perşembe kan verdim pazartesi cikar dedi saglik ocagi doktorum testlere göre var dedi gebelik ama inanamıyorum hala perşembeden pozitif çıktı kaset testte cuma günü gene farklı test alayım dedim bir adet farklı kaset testlerde yaptim oda pozitif erken gebelikti yaptim oda pozitif çıktı cuma günü yarında kadın doğum doktorunada gitcem saat 10 da gel dedi ama dün çarşıya gittik çok dolaştık avmde yorgunluktanmidir bilmem sütlü kahve leke geldi bugünde peçeteye silince geliyor nadiren ne olabilir gebelik testlerinde ekte hamileyimdir demi
İlk zamanlar lekelenme olabiliyor. Kırmızı kanamaya dönüşmediği sürece normal.Kizlar merhaba benimde adetime 12 gün vardı geçen hafta çarşamba akşam 4 buçuk gibi test yaptım fotodaki gibi çıktı perşembe kan verdim pazartesi cikar dedi saglik ocagi doktorum testlere göre var dedi gebelik ama inanamıyorum hala perşembeden pozitif çıktı kaset testte cuma günü gene farklı test alayım dedim bir adet farklı kaset testlerde yaptim oda pozitif erken gebelikti yaptim oda pozitif çıktı cuma günü yarında kadın doğum doktorunada gitcem saat 10 da gel dedi ama dün çarşıya gittik çok dolaştık avmde yorgunluktanmidir bilmem sütlü kahve leke geldi bugünde peçeteye silince geliyor nadiren ne olabilir gebelik testlerinde ekte hamileyimdir demi
Ben adetime 5 gün kala öğrendim minik mucizemiMerhabalar erken gebelik testi ile yaptım iki çizgi var ama gebelik testi ile yaptım hiç çıkmadı bu durumu yaşayan var mı???