Erken gebelik testi ile hamileliğini öğrenen var mı?????

Test sonucum çıktı saglik ocağındaki 279 çıktı sevinemedim doktorada gitmiştim kontrole doktor kese göremedi karnımdan baktı rahim duvarın ince dedi 😔 sol yumurtalimda 5 cm sağ yumurtagimdada kış varmış 2 tane ufak rahim duvarım ince olduğunda doktor her ihtimale karşı betahcg testi yaptırdı bugün 1050 lerce olması lazim dedi eğer öyleyse saklıdır dedi her ihtimale karşı dış gebelik ve kimyasaldan supelendigi için sagliklimi diye tekrardan kan testi istedi bakalım bugün 2 de çıkacak dua edin canim yoruldum artık

Hamilesin hepsinde pozitif çıkmış yerleşme kanaması olabilir
279 çıktı saglik ocagi sonucu perşembe verdi bugün doktora gittim doktorum tekrardan test yaptırdı 2 gibi çıkacak rahim ince gördü doktor böyle olan varmi gebe kalıp bugünkü testte 160 filan çıkarsa sağlıklıdır dedi her ihtimale karşı dış gebelik ve kimyasaldanda supelendi o yüzden tekrardan kan istedi değer düzenli yükseliyordu diye dua edin kızlar bebeğim benimle olsun

279 çıktı saglik ocagi sonucu perşembe verdi bugün doktora gittim doktorum tekrardan test yaptırdı 2 gibi çıkacak rahim ince gördü doktor böyle olan varmi gebe kalıp bugünkü testte 160 filan çıkarsa sağlıklıdır dedi her ihtimale karşı dış gebelik ve kimyasaldanda supelendi o yüzden tekrardan kan istedi değer düzenli yükseliyordu diye dua edin kızlar bebeğim benimle olsun
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Maalesef ikinci test 210 çıktı düşmüş beta hcg doktor kimyasalda dis gebelikte olabilir dedi çarşamba tekrardan gitcem beta hcg ye bakcak doktorum eğer değer düşmüşse kimyasal sabit kalıyorsa dis gebelik dedi

😔😔 keşke olmuş olsaydı değerler güzel olsaydı iyidi ama maalesef sonuç kötü oldu burada şükür hamile kalabiliyorum uzun zamandan beri kalamıyorum ve hem pcos var hemde yumurta rezervim düşük kızım tüp bebekle dünyaya gelmisti

Bana da bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20231128_213218.webp
    IMG_20231128_213218.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20231128_213158.webp
    IMG_20231128_213158.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 122
Ya :KK43: çok üzüldüm. Allahım artık sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin bize. Çok yorucu süreçler. İki yıldır deniyoruz ama hüsran. Pcos var bi de bende
Bende de pcos var. Rabbim hayirli sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin inşallah 😌😌

Back
X