Erken gebelik testi kızlar lütfen cevap verin

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kızlar adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptim sonuç negatif. Bu testin güvenirliği var mıdır sizce. Adetimden 5 gün sonra ilişki yaşadım eşimle. İliskiden 4 gün sonra kasık ağrılarım başladı hiç geçmedi. Adete 13 gün kala kasık ağrısı başlar mi. Ve hala ağrılarım var

Adete en az 5 gün varken doğru sonuç veriyor. Üzerinde yazıyor zaten

Canim üzerinde iliskiden 5-7 gün sonra yazıyor . Aslında saçma geliyor iliskiden bu kadar kısa süre de nasıl gosterebilir

Canim üzerinde iliskiden 5-7 gün sonra yazıyor . Aslında saçma geliyor iliskiden bu kadar kısa süre de nasıl gosterebilir
Göstermez o kadar kısa sürede enn iyisi idrar testi için reglin gecikmesi regl geçmesini bekleyemıyorsanız da kan testi

Hangi marka bilmiyorum ama çok gerçekçi gelmedi bana

Kızlar adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptim sonuç negatif. Bu testin güvenirliği var mıdır sizce. Adetimden 5 gün sonra ilişki yaşadım eşimle. İliskiden 4 gün sonra kasık ağrılarım başladı hiç geçmedi. Adete 13 gün kala kasık ağrısı başlar mi. Ve hala ağrılarım var

Adete 8 gün kala yapmışsınız. Testlerde adet gecikmesinden geriye doğru 7 gün yazıyor. Yani adete 6 gün kala en erken bakmanız gerekirdi.

İlişkiden 5-7 gün sonra imkansız kanda bile net çıkmaz ki.. benim idrar testim erken gebelik testiydi adet günümde negatif çıktı kanda pozitifti.

Ben adetime 3 gun kala predictor yaptim. Adet yakin olmasina ragmen onda bile cok silik cikti .Biraz daha bekleyip yeniden yapin

Back
X