Erken gebelik testi kuruma çizgisi mi ?

Sizce varmı regl 4 gün var 8 gün varkende denemiştim daha az hayali çizgi çıkmıştı ama kanda negatif birde bu gün denedim bu şekilde oldu ama ağrılarım var adet olacakmış gibi
Bence var benimde ilk böyle çıkmıştı Awox net bir şekilde çıkarıyor Awox sa yaptığınız test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar durumunuz nedir nimo markası ıcın güvenilir değil diyorlar da merak ettim
Ben 13 mayısta 6 haftalık bebeğimi uğurladım, güvenilir değil dedikleri testlerden defalarca alıp yaptım her birinde daha da koyulaştı reglden 5 gün geciktiğinde de 400e yakın çıkmıştı sonra artış 2000lere kadar normaldi en son 5443te kalmış yani regl gecikmesinden sonraki 7. 8. Günden itibaren artış bozulmuştu bu ay denedik ama olmadı galiba reglime 3 gün var hafif lekelenme var, varsa her testte belirgin şekilde çıkıyor en iyisinde de en kötüsünde de Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin isteyen iyi birer anne baba olacak herkese içlerinde bizlerede bana da 🥰🙏

Ben 13 mayısta 6 haftalık bebeğimi uğurladım, güvenilir değil dedikleri testlerden defalarca alıp yaptım her birinde daha da koyulaştı reglden 5 gün geciktiğinde de 400e yakın çıkmıştı sonra artış 2000lere kadar normaldi en son 5443te kalmış yani regl gecikmesinden sonraki 7. 8. Günden itibaren artış bozulmuştu bu ay denedik ama olmadı galiba reglime 3 gün var hafif lekelenme var, varsa her testte belirgin şekilde çıkıyor en iyisinde de en kötüsünde de Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin isteyen iyi birer anne baba olacak herkese içlerinde bizlerede bana da 🥰🙏
Rabbim hakkınız da en hayırlısı neyse onu nasip etsin . Hayırlısını da gönlünüze razı etsin çok üzüldüm 💐 adınıza inanın. Bende o kadar çok düşük yaşadım ki çok şükür 6. Yılımda meleğimize kavuştuk sımdı eğer varsa gebeysem 2. Gebeliğim olucak ama gebelik boyumca oksapar kullanmak dua etmek her muayene de yüreğin ağzında beklemek ne biliyim rabbimim vardır bir bildiği

Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz hamilelik nasip etsin sizede en yakın zamanda kolaylıkla nasip etsin rabbim

Back
X