• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi kuruma çizgisi

gulumseyenkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
10
1
1
28
Gebelikle alakalı bütün belirtileri yaşadım en son 1 hafta önce ağır şekilde grip olunca gebelik vardır belki ilaç içmeyeyim diye sağlık ocağında kan verdim ve negatif geldi beklenen adet günüm 17ydi. Ayın 20 sinde peçeleye sildikçe çok az kan geldiğini gördüm biraz beklemek istedim. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk başta çizgiyi göremedim hatta testi açtım falan ama işim olduğu için çıkmak zorunda kaldım be takip edemedim. Akşam aklıma düştü ve çöpten alıp baktığımda incecik biz çizgi gördüm sizce kuruma çizgisi midir? Bu zamana kadar hiç kuruma çizgisiyle karşılaşmadım açıkçası bilmediğim için soruyorum

Eklentiler

• C5FB4A75-C3E0-42A3-905D-3362B46592FC.webp
    C5FB4A75-C3E0-42A3-905D-3362B46592FC.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
Burda kalite düşüyor canım benzer bir durun bende yaşıyorum benim adetime daha 5 gün var ben biraz bekleyecegim ama sizin belki geç döllenme olmuş olabilir testi bir kaç gün sonra tekrarlayın kanamanız devam etmiyorsa benimde böyle

Eklentiler

• 1000073730.webp
    1000073730.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 60
Burda kalite düşüyor canım benzer bir durun bende yaşıyorum benim adetime daha 5 gün var ben biraz bekleyecegim ama sizin belki geç döllenme olmuş olabilir testi bir kaç gün sonra tekrarlayın kanamanız devam etmiyorsa benimde böyle
Kanamam devam etmedi 2 3 kez lavaboya gittikçe peçeteye geldi ve daha sonra şeffaf akıntıya döndü bende açıkçası ümitlenmek istemiyorum bakalım biraz beklemekte fayda var sanırım

Back
X