Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkErken gebelik testi mi kaset test mi?
Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor.
Adetiniz en az 1 hafta geciktikten sonra yapın lütfen. Yoksa kimyasal gebelik vs durumlarında hüzünlü oluyor
Artık kaset testler de genel olarak 30 değerin ustundekilerde pozitif gosterdiginden çok fark yok guvenilirlikte. Eskiden vardı
Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor. Eki Görüntüle 3054787
Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor. Eki Görüntüle 3054787
Adetiniz en az 1 hafta geciktikten sonra yapın lütfen. Yoksa kimyasal gebelik vs durumlarında hüzünlü oluyor
Artık kaset testler de genel olarak 30 değerin ustundekilerde pozitif gosterdiginden çok fark yok guvenilirlikte. Eskiden vardı
Merhaba erken gebelik testim negatif zaten Teşekkür ederim. Varsa bayram önü bilmek iyi olur diye yoksa bende bi hafta bekleme taraftarıyım köyde olduğum için hastane vs yok malesef bayram da da sağlık ocağı tatil.
Bu ilk idrarla silik çıktı iki dakika da ama incecik zaten fotoğrafa belli olmuyor yoksa da sorun değil nasip. İlk idrarla erken gebelik hiç bişi olmayınca merak ettim.
Bu ilk idrarla silik çıktı iki dakika da ama incecik zaten fotoğrafa belli olmuyor yoksa da sorun değil nasip. İlk idrarla erken gebelik hiç bişi olmayınca merak ettim.