• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi mi kaset test mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger adetiniz geciktiyse ikisi de dogru sonuc verir
Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor.
IMG_20220424_230837.webp

Adetiniz en az 1 hafta geciktikten sonra yapın lütfen. Yoksa kimyasal gebelik vs durumlarında hüzünlü oluyor
Artık kaset testler de genel olarak 30 değerin ustundekilerde pozitif gosterdiginden çok fark yok guvenilirlikte. Eskiden vardı

Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor. Eki Görüntüle 3054787
Şu an görünürde ikisi de negatif en azından 3 gün falan geciksin bekleyin bence

Bir gün var kaset test yalandan bi çizgi çıkardı ama erken gebelik negatif. Birde şu var erken gebelik yazanın içinde rengli gecikmesinden bi gün sonra sonuç verir gibi bişey yazıyor. Eki Görüntüle 3054787

Adetiniz en az 1 hafta geciktikten sonra yapın lütfen. Yoksa kimyasal gebelik vs durumlarında hüzünlü oluyor
Artık kaset testler de genel olarak 30 değerin ustundekilerde pozitif gosterdiginden çok fark yok guvenilirlikte. Eskiden vardı
Merhaba erken gebelik testim negatif zaten 🤭😂😘 Teşekkür ederim. Varsa bayram önü bilmek iyi olur diye yoksa bende bi hafta bekleme taraftarıyım köyde olduğum için hastane vs yok malesef bayram da da sağlık ocağı tatil.

Şu an görünürde ikisi de negatif en azından 3 gün falan geciksin bekleyin bence
Bu ilk idrarla silik çıktı iki dakika da ama incecik zaten fotoğrafa belli olmuyor 😂😘 yoksa da sorun değil nasip. İlk idrarla erken gebelik hiç bişi olmayınca merak ettim.

Eklentiler

• IMG_20220424_232056.webp
    IMG_20220424_232056.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 1.653
Bu ilk idrarla silik çıktı iki dakika da ama incecik zaten fotoğrafa belli olmuyor 😂😘 yoksa da sorun değil nasip. İlk idrarla erken gebelik hiç bişi olmayınca merak ettim.
Maalesef ben de çok istediğim için test yapınca hep çizgi görüyorum 🙈
Rabbim daha fazla aratmadan sağlıkla hayırla versin inşallah hepimize

Back
X