Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testleri
Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testlen d
Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testleri
Merhaba kesinlikle en doğru zamanı beklemelisiniz adet geciktikten sonra yapın 5 gün gecikirse yapın öncesinde yapmayın en ufak şeyde strese girip kendinizi yormayın çünkü bazı testler adete yakın yanlış sonuçlar verebiliyor