• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi ne zaman net pozitif verir

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
29
1
1
25
Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testleri

Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testlen d

Adete 5 gün kala erken gebelik testi uyguladım çok silik ikinci çizgi çıktı. Biraz beklemek istedim bugün adete 2 gün kala yaptım hiç çizgi yok. İkisi de farklı markalardı. En net ne zaman çıkartır erken gebelik testleri
Merhaba kesinlikle en doğru zamanı beklemelisiniz adet geciktikten sonra yapın 5 gün gecikirse yapın öncesinde yapmayın en ufak şeyde strese girip kendinizi yormayın ❤️çünkü bazı testler adete yakın yanlış sonuçlar verebiliyor

Back