ERKEN GEBELİK TESTİ NE ZAMAN YAPILMALIDIR

Cicegim34_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
346
123
33
27
Arkadaşlar merhaba adetime 2 gün kaldı gebelik düşünüyorum ekim ayından beri henüz sonuç alamadım. Geçen sene temmuz da kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durması sonucuyla. Bu sefer de bekliyorum ümitlenmemek adına ama çokta merak ediyorum yapsam bir sonuç alır mıyımki. Ama böyle regl olacakmışım gibi de hissediyorum

7 gün kalana kadar sonuç çıkıyor erken gebelik testi alın bir tane

Tabi yapabilirsin bu uygun vakit,son 2 gün ideal bir zaman test yapmak icin

En doğru ve en sakin stressiz zamanda yaşarsın yaşamak istediğin hayali oyuzden ümitsiz olma sakin kal yürüyüş yap rahmin kanlansın ve sakinliğini koru stres senden zamanını alır da alır ona imkan
Yani elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum yani son 2 dir takmamaya çalışıyorum yani olursa olur kafasına girdm

İlk gebeliğimde adetime 6 gün varken öğrenmiştim. İkinci gebeliğimde adete 4 gün kala göstermedi erken gebelik testi. 3 gün kala tekrar ettim ve çoook silik bir çizgiyle pozitif çıkmıştı. Değişebiliyor bence. Ne zaman hamile kaldığına bağlı. Bir arkadaşımın adete bir gün kala kan testi bile negatifti.

benim de son 2 gün ama adet olacak hissi yok bugün beyaz akıntı var geçen hafta parmak ucu kadar kahve leke geldi

Bugün bende kadın doğuma gittim muayene olmak için normalde 1 sene sonrası olmazs araştırılması yapılıyormuş, beni muayene etti bişey görüyorum kese gibi çok küçük ama karartıda olabilir dedi kan verdim sonucunu bekliyorum bakalım eğer adet olursam 3.günü gidicem bi test mi ne yapılcak bakalım umarım herşey temz çıkar . Test pozitif çıkar nebilm , idrarda negatf çıkıp pozitife dönen çk var herhalde

Sonuç alabildin mi

Regli oldum gerçekten psikolojim bozulacak az kaldı. Pazartesi 3. Gün olacak gidip bi doktora görüneyim Allahım sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…