Erken gebelik testi negatif kadet test silik çizgi hamile olabilir miyim

mine dinkey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
62
16
3
20
F8044087-1D39-4BD4-9B3C-68A6FCE530F3.webp

Başka bir markayla da deneyim kaset teste böyle çıkması için betanızın yüksek olması lazım. Kaset teste göre gebelik var . Ya da kan verebilirsini
Denedşm yine aynı çıktı dün yaptığım da aynı şekilde çıkmıştı o zamanda farklı testleri aldım

Eklentiler

• 490E92F5-9E71-4154-B6E2-D4FDE1B1C8C7.webp
    490E92F5-9E71-4154-B6E2-D4FDE1B1C8C7.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 42
Hamilesiniz belirtileriniz neler
Hiç bir belirtim yok açıkcası sadece normalde reglim aşırı düzenli 29 günde bir ve 5 gün sürer bu ay reglim geç geldi iki gün sürdü ve çok az miktardı o yüzden test yaptım ama daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkçası

Hiç bir belirtim yok açıkcası sadece normalde reglim aşırı düzenli 29 günde bir ve 5 gün sürer bu ay reglim geç geldi iki gün sürdü ve çok az miktardı o yüzden test yaptım ama daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkçası
Benimde reflim dün olmalıydım henüz olmadım dün testim silik çıktı bugün kahverengi leke geliyor 3-4 kez geldi acaba refl mi olacağım

Son adet tarihiniz neydi ? Yerleşme kanaması olabilir bu dediğiniz . Kimyasal olup olmadığını da kan vermeden anlayamazsınız

Son adet tarihiniz neydi ? Yerleşme kanaması olabilir bu dediğiniz . Kimyasal olup olmadığını da kan vermeden anlayamazsınız
Ama kimyasal gebelikte hcg m 71 çıkmıştı fakat aşırı derecede midem bulanıyordu herşeyden tiksiniyordum koku hassasiyetim vardı hatta doktora gittiğimde doktor ilk aylarda normal gebelikde çok belirti olmaz demişti sonrasında kanamam oldu hastaneye gittim hcg 69 a düştü bi kaç gün sonra gittşm bu sefer se 11 e düştü son gittiğimde 2 ye düştü ve bitti

Hamilesiniz belirtileriniz neler
Maalesef zannetmiyorum canım bugün sabah ilk idrarla predictor express test kullandım negatif verdi hangi teste inanacağımı şaşırdım hepsi farklı gösteriyor aldığım testlerden de çoğu bozuk çıkıyor para tuzeğından başka bişey değil

Maalesef zannetmiyorum canım bugün sabah ilk idrarla predictor express test kullandım negatif verdi hangi teste inanacağımı şaşırdım hepsi farklı gösteriyor aldığım testlerden de çoğu bozuk çıkıyor para tuzeğından başka bişey değil
Bence kan verin net öğrenmiş olursunuz

Back
X