- 4 Nisan 2025
- 62
- 16
- 3
- 20
- Konu Sahibi mine dinkey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir markayla da deneyim kaset teste böyle çıkması için betanızın yüksek olması lazım. Kaset teste göre gebelik var . Ya da kan verebilirsini
Erken gebelik freely diğerinin üstünde ınd yazıyorMarkası ne
Denedşm yine aynı çıktı dün yaptığım da aynı şekilde çıkmıştı o zamanda farklı testleri aldımBaşka bir markayla da deneyim kaset teste böyle çıkması için betanızın yüksek olması lazım. Kaset teste göre gebelik var . Ya da kan verebilirsini
Hamilesiniz belirtileriniz nelerDenedşm yine aynı çıktı dün yaptığım da aynı şekilde çıkmıştı o zamanda farklı testleri aldım
Hiç bir belirtim yok açıkcası sadece normalde reglim aşırı düzenli 29 günde bir ve 5 gün sürer bu ay reglim geç geldi iki gün sürdü ve çok az miktardı o yüzden test yaptım ama daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkçasıHamilesiniz belirtileriniz neler
Benimde reflim dün olmalıydım henüz olmadım dün testim silik çıktı bugün kahverengi leke geliyor 3-4 kez geldi acaba refl mi olacağımHiç bir belirtim yok açıkcası sadece normalde reglim aşırı düzenli 29 günde bir ve 5 gün sürer bu ay reglim geç geldi iki gün sürdü ve çok az miktardı o yüzden test yaptım ama daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkçası
Son adet tarihiniz neydi ? Yerleşme kanaması olabilir bu dediğiniz . Kimyasal olup olmadığını da kan vermeden anlayamazsınızHiç bir belirtim yok açıkcası sadece normalde reglim aşırı düzenli 29 günde bir ve 5 gün sürer bu ay reglim geç geldi iki gün sürdü ve çok az miktardı o yüzden test yaptım ama daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkçası
Ama kimyasal gebelikte hcg m 71 çıkmıştı fakat aşırı derecede midem bulanıyordu herşeyden tiksiniyordum koku hassasiyetim vardı hatta doktora gittiğimde doktor ilk aylarda normal gebelikde çok belirti olmaz demişti sonrasında kanamam oldu hastaneye gittim hcg 69 a düştü bi kaç gün sonra gittşm bu sefer se 11 e düştü son gittiğimde 2 ye düştü ve bittiSon adet tarihiniz neydi ? Yerleşme kanaması olabilir bu dediğiniz . Kimyasal olup olmadığını da kan vermeden anlayamazsınız
Maalesef zannetmiyorum canım bugün sabah ilk idrarla predictor express test kullandım negatif verdi hangi teste inanacağımı şaşırdım hepsi farklı gösteriyor aldığım testlerden de çoğu bozuk çıkıyor para tuzeğından başka bişey değilHamilesiniz belirtileriniz neler
Bence kan verin net öğrenmiş olursunuzMaalesef zannetmiyorum canım bugün sabah ilk idrarla predictor express test kullandım negatif verdi hangi teste inanacağımı şaşırdım hepsi farklı gösteriyor aldığım testlerden de çoğu bozuk çıkıyor para tuzeğından başka bişey değil