Erken gebelik testi negatif kaset test pozitif acil yardım

tunali06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
7
0
1
36
Selam hanım diğer açtığım konuya pek yorum gelmedi merak içindeyim benim gibi bu durumu yaşayıp hamile olan varmı
Kaset hayalet çizgi var ama erken gebelik testi negatif

Testlere zerre guvenim kalmadi maalesef bugun yaptigim iki test pozitifti kan negatif cikti

Fotoğraf paylaşılmıyor kaset test yaptım hayalet çizgi var ama erken gebelik testinde hiç çizgi yok adetimde 4 gün gecikti
Adete 6 gün kaladan beri iki kere erken gebelik freely yaptım negatifti bugun adet günüm ayın 11i yeni oldu daha bende testler negatif diye adete yoğunlaştım bekliyorum

Fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Adete 6 gün kaladan beri iki kere erken gebelik freely yaptım negatifti bugun adet günüm ayın 11i yeni oldu daha bende testler negatif diye adete yoğunlaştım bekliyorum
Benim adetim 4 gün gecikti erken gebelik testinde çıkmasını bekliyordum çıkmadı aynı gün kaset test yaptım hayalet çizgi çıktı hangisine inanmam gerekiyor anlamadım

Benim adetim 4 gün gecikti erken gebelik testinde çıkmasını bekliyordum çıkmadı aynı gün kaset test yaptım hayalet çizgi çıktı hangisine inanmam gerekiyor anlamadım
Adetin de gecikme varsa kaset testle yenilemelisin sabah ilk idrarla net sonuca ulaşırsın hayırlı haberleriniz olsun inşallah

Adetin de gecikme varsa kaset testle yenilemelisin sabah ilk idrarla net sonuca ulaşırsın hayırlı haberleriniz olsun inşallah
4 gün gecikmem var hiç böyle bir şey başıma gelmedi aslında adet olacak gibi kasık ve bel ağrım var

4 gün gecikmem var hiç böyle bir şey başıma gelmedi aslında adet olacak gibi kasık ve bel ağrım var
Yani kaç zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama adet oyle bişey ki ufacık hava değişikliğinden mevsim geçişlerinden bile etkilenebilir bi yapısı var. Yunurtlamanızı testle takip ettiniz mi onun üstüne 14 gün sayıp regl gecikmesi yaşıyorsanız eğer dediğim gibi testinizi tekrarlamaktan ya da kan vermekten başka alternatifiniz yok. Güzel haberler alırsınız inşallah

Fotoğraf paylaşılmıyor kaset test yaptım hayalet çizgi var ama erken gebelik testinde hiç çizgi yok adetimde 4 gün gecikti
Erken gebelik testlerinde daha belirgin çizgi çıkması beklenir. Örneğin erken gebelik testi 10 beta hcg'yi bile algılarken kasetler 50'den sonrasını algılıyor. Tabii ki her markada boyle degil. Rakamlari oylesine yazdım. En dogru sonuç için gidip kan verin en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…