- 3 Haziran 2021
- 50
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi Kar tanesi9702
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi ise pozitif sonuç. Hayırlı olsunMerhabalar herkese bu sabah bu testi yaptım adetimde 3.4 gün var sonuç bu .
Evet gebelik testi ama erken gebelik testi erken geldik testlerindede böyle mi oluyor bilmiyorumGebelik testi ise pozitif sonuç. Hayırlı olsun![]()
Bu erken gebelik testi ama bundada silik çıkıyor mu bilmiyorum hiçpozitif gorunuyor kan verseniz daha iyi anlarsiniz
Bhcg disinda bir sey erken gebelik testinde ikinci cizgiye neden olamaz. Bazen bundan sonra adet gelince biz adet olduk sanariz ama o aslinda kimyasal gebelik denen cok erken düşüktur. Kadinlar fark etmez bazen adetim biraz gec geldi sancili geldi sanarlar. Kan testi degeriniz size en dogrusunu soyler.Evet gebelik testi ama erken gebelik testi erken geldik testlerindede böyle mi oluyor bilmiyorum
Teşekkürler yardımınız içinBhcg disinda bir sey erken gebelik testinde ikinci cizgiye neden olamaz. Bazen bundan sonra adet gelince biz adet olduk sanariz ama o aslinda kimyasal gebelik denen cok erken düşüktur. Kadinlar fark etmez bazen adetim biraz gec geldi sancili geldi sanarlar. Kan testi degeriniz size en dogrusunu soyler.
Daha yeni oluşmuş ondan silik çıkmıştır . Kan ver bugün düzenli artar umarımEvet gebelik testi ama erken gebelik testi erken geldik testlerindede böyle mi oluyor bilmiyorum
Daha yeni oluşmuş ondan silik çıkmıştır . Kan ver bugün düzenli artar uma
Kan testinde hic fark etmez ac tok sabah aksam. Idrar testi ise sabah ilk idrarla su icmeden yapılan dogru olur ilk haftalarda.Anladım peki hamilelik için kan verildiğinde saat fark ediyor mu
TeşekkürlerKan testinde hic fark etmez ac tok sabah aksam. Idrar testi ise sabah ilk idrarla su icmeden yapılan dogru olur ilk haftalarda.
Özelde veriyordum ben 2 saat olmadan çıkıyor. Sağlık ocağinda bir gün sonrayı bulabiliyor. Sanırım kadın doğumda acilden de veriliyor ama bı gerekçenin olması lazım sanırım. Hani çok ağrım var kan vermek istiyorum gibi.Birde kan testi sonucu ne zaman çıkar verdikten sonra
Çok sağ olunÖzelde veriyordum ben 2 saat olmadan çıkıyor. Sağlık ocağinda bir gün sonrayı bulabiliyor. Sanırım kadın doğumda acilden de veriliyor ama bı gerekçenin olması lazım sanırım. Hani çok ağrım var kan vermek istiyorum gibi.
Coook tesekkur ederim. Cumlemize saglicakla kavusmak nasip olsun.remziye_06 tüp bebek bölümde görmüştüm seni . Hayırlı olsun canım sana da . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin... Diğer arkadaşlara olsun darısı
![]()
![]()
TeşekkürlerBayaa pozitif bu hayırlı olsun
AminCoook tesekkur ederim. Cumlemize saglicakla kavusmak nasip olsun.