Adet olma tarihi sonrası daha net sonuç verirdi değil miErken gebelik testleri genelde adet öncesi yapılır ve hamilelik varsa ikinci çizgi cikar
Eğer erken gebelik testi yaptıysanız adet tarihinizden öncede gebelik oluşmuşsa pozitif çıkardıAdet olma tarihi sonrası daha net sonuç verirdi değil mi
Bunu sabah 6 da yapmıştım sonra attım çöpe dikkatli bakmadım zaten uykuluydum acaba bişey var mı belli mi bilmiyorum hafif gölgemsi bişey gördümErken gebelik testi genelde adet tarihinden önce belirti ler varsa daha net çıkar diye yaparlar ama sizin gecikmeniz var cikmamissa fazla umutlanmayin yine de Allah'ın işi belki de vardır
Valla ben secemedim canım yok gibiBunu sabah 6 da yapmıştım sonra attım çöpe dikkatli bakmadım zaten uykuluydum acaba bişey var mı belli mi bilmiyorum hafif gölgemsi bişey gördüm
Sanki çok hafif bı çizgi var hemen mi çıktı?Bir de buna bakabilir misiniz?
Sabah 6 da yapmıştım tek kırmızı görünce attım hiç bakmadım hafif bişey var mı yok mu diye. Akşam bir daha bakmak istedim gölge gördümSanki çok hafif bı çizgi var hemen mi çıktı?
O zaman bazı testlerin kendi çizgisi oluyor bence normal kaset test deneyin bir de yarın sabah varsa belli olacaktır az da olsa erken gebelik testleri hatalı olabiliyorSabah 6 da yapmıştım tek kırmızı görünce attım hiç bakmadım hafif bişey var mı yok mu diye. Akşam bir daha bakmak istedim gölge gördüm
Tamam teşekkür ederim belkide kan vermeye giderim duruma göreO zaman bazı testlerin kendi çizgisi oluyor bence normal kaset test deneyin bir de yarın sabah varsa belli olacaktır az da olsa erken gebelik testleri hatalı olabiliyor
Bu akşam kahverengi leke geldiO zaman bazı testlerin kendi çizgisi oluyor bence normal kaset test deneyin bir de yarın sabah varsa belli olacaktır az da olsa erken gebelik testleri hatalı olabiliyor
Hayırlısı olsun kan vermiştin dimiBu akşam kahverengi leke geldi
Amin, Evet vermiştim yarın belli olur sonucumHayırlısı olsun kan vermiştin dimi
İnşallah iyi haberler alirsinAmin, Evet vermiştim yarın belli olur sonucum
Sağolun ama leke geldi benden regl olucam sanırım, Sağlık olsunİnşallah iyi haberler alirsin
Hakkınızda hayırlısı olsunSağolun ama leke geldi benden regl olucam sanırım, Sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?