Erken gebelik testi negatif olup pozitif olma ihtimali

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
550
190
53
Kızlar merhaba, bugün gecikmemin 6 veya 7. Günü göğüsümde biraz bastırınca ağrı oluyor. Normalde hiç bir zaman olmazdı regl olacağım zaman vs. Aşırı duygusallık hissettim bir kaç gün Birde ağızımda metalik tat hissettim 1 2 gün öncesinde. Bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Acaba negatif çıkıp pozitif olduğunu öğrenen var mı aranızda ya da fikriniz nedir?

Erken gebelik testleri genelde adet öncesi yapılır ve hamilelik varsa ikinci çizgi cikar

Erken gebelik testi genelde adet tarihinden önce belirti ler varsa daha net çıkar diye yaparlar ama sizin gecikmeniz var cikmamissa fazla umutlanmayin yine de Allah'ın işi belki de vardır

Erken gebelik testi genelde adet tarihinden önce belirti ler varsa daha net çıkar diye yaparlar ama sizin gecikmeniz var cikmamissa fazla umutlanmayin yine de Allah'ın işi belki de vardır
Bunu sabah 6 da yapmıştım sonra attım çöpe dikkatli bakmadım zaten uykuluydum acaba bişey var mı belli mi bilmiyorum hafif gölgemsi bişey gördüm

Eklentiler

• Screenshot_20220223_211519_com.whatsapp.webp
    Screenshot_20220223_211519_com.whatsapp.webp
    5 KB · Görüntüleme: 469
Bir de buna bakabilir misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20220223_213648.webp
    Screenshot_20220223_213648.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 350
Sabah 6 da yapmıştım tek kırmızı görünce attım hiç bakmadım hafif bişey var mı yok mu diye. Akşam bir daha bakmak istedim gölge gördüm
O zaman bazı testlerin kendi çizgisi oluyor bence normal kaset test deneyin bir de yarın sabah varsa belli olacaktır az da olsa erken gebelik testleri hatalı olabiliyor

O zaman bazı testlerin kendi çizgisi oluyor bence normal kaset test deneyin bir de yarın sabah varsa belli olacaktır az da olsa erken gebelik testleri hatalı olabiliyor
Tamam teşekkür ederim belkide kan vermeye giderim duruma göre

Back
X