- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Emine sami
-
Kasik agrım var mide bulantısı ve çok uykum geliyoradet belirtileriniz yokmu.varsa aslında çıkması lazımdı ama.
Merhaba aynisini ben de yasiyorum. Adet oldunuz mu?Kasik agrım var mide bulantısı ve çok uykum geliyor
Merhaba aynisini ben de yasiyorum. Adet oldunuz mu?
Benimde adetim bir gün geçti normalde hiç geçikmez test yaptım negatif siz n’aptınız kızlarKasik agrım var mide bulantısı ve çok uykum geliyor
Canim ben adet oldum ama az geliyor agrim da baslamadi.Benimde adetim bir gün geçti normalde hiç geçikmez test yaptım negatif siz n’aptınız kızlar
Hayırlısı olsun kuzumCanim ben adet oldum ama az geliyor agrim da baslamadi.
amin canım hepimiz için hayırlısı neyse olsun. senin durumun ne adet oldun mu?Hayırlısı olsun kuzum
Olmadım canım bugünde adet 2 gün geçti dün sabah test yapmıştım negatif çıktı anlamadım hiçte geçikmez adetim ama yarın gidip bi kan vericemamin canım hepimiz için hayırlısı neyse olsun. senin durumun ne adet oldun mu?
Benimde gecikme olunca test yapmıştım negatif çıkmıştı . Adetim düzensiz olduğu için de teste güvenip tarlusal içtim yine adet olmayınca doktora gittim hamileymisimOlmadım canım bugünde adet 2 gün geçti dün sabah test yapmıştım negatif çıktı anlamadım hiçte geçikmez adetim ama yarın gidip bi kan vericem
Noldu cnm sonuc merak ettim insallah bebis vardirOlmadım canım bugünde adet 2 gün geçti dün sabah test yapmıştım negatif çıktı anlamadım hiçte geçikmez adetim ama yarın gidip bi kan vericem
Bende aynı durumdayım düzensizlik ve pko vardı ama 1 yıldır en fazla 1 gün önce veya sonra oluyodum bu ay 10 gün oldu gecikeli bu sabah yine yaptım ama negatif çıktı arada tamama kesin oldum diyorum bi sancı giriyo ama hiç bişey yok ve sürekli sol tarafımda bişey atıyo umudum kalmadı aslında amaBenimde gecikme olunca test yapmıştım negatif çıkmıştı . Adetim düzensiz olduğu için de teste güvenip tarlusal içtim yine adet olmayınca doktora gittim hamileymisim10 gün gecikmeyle bile testte çıkmamıştı yani . Inşallah siz de hamilesinizdir
Bende 10 gün gecikince test yapmıştım ama negatifti canım. Hatta negatif diye adet söktürücü bile içtim . baktım yine olamıyorum tekrar test yaptım pozitifti. Yani umudunu kaybetme . Benimde hep adet olucakmışım gibi sancılarım vardı sürekliBende aynı durumdayım düzensizlik ve pko vardı ama 1 yıldır en fazla 1 gün önce veya sonra oluyodum bu ay 10 gün oldu gecikeli bu sabah yine yaptım ama negatif çıktı arada tamama kesin oldum diyorum bi sancı giriyo ama hiç bişey yok ve sürekli sol tarafımda bişey atıyo umudum kalmadı aslında ama ☹ Yazını okuyunca acaba mı dedim
Sağlık ocağı bile gelmenizi önermem dedi kan da veremiyorum çok kötü bir zaman denk geldiBende 10 gün gecikince test yapmıştım ama negatifti canım. Hatta negatif diye adet söktürücü bile içtim . baktım yine olamıyorum tekrar test yaptım pozitifti. Yani umudunu kaybetme . Benimde hep adet olucakmışım gibi sancılarım vardı sürekli
Biraz daha bekle evde bi test daha yaparsın. Aynen öyle çok zor bi dönemdeyiz ben geçen gün iğne için mecburen sağlık ocağına gittim . Hastane ye gitmek zorunda kalmıştım. Gitsek ayrı dert gitmesek de bebek için sıkıntı olucak diye korkuyoruz . Allah yardımcımız olsunSağlık ocağı bile gelmenizi önermem dedi kan da veremiyorum çok kötü bir zaman denk geldi
Amin cnm Bi kaç gün daha bekliyim bakalım İnş boşa çıkmazBiraz daha bekle evde bi test daha yaparsın. Aynen öyle çok zor bi dönemdeyiz ben geçen gün iğne için mecburen sağlık ocağına gittim . Hastane ye gitmek zorunda kalmıştım. Gitsek ayrı dert gitmesek de bebek için sıkıntı olucak diye korkuyoruz . Allah yardımcımız olsunama sen biraz daha bekleyip evde tekrar bi test yap canım hemen gitme doktora
İnşallah canım dualarım seninle inşallah hamilesindir haberdar edersinAmin cnm Bi kaç gün daha bekliyim bakalım İnş boşa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?