Erken gebelik testi pozitif kan negatif

cyd2424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
4
0
1
31
Kızlar merhaba bugün batın 2. Günü sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hatta ilk dakika içinde gördüm ikinci çizgiyi sonra kan verdim o heyecanla negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayıp hamile olan pozitifi gören var mıdır ?
IMG_3553.webp

Kızlar merhaba bugün batın 2. Günü sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hatta ilk dakika içinde gördüm ikinci çizgiyi sonra kan verdim o heyecanla negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayıp hamile olan pozitifi gören var mıdır ? Eki Görüntüle 3628353
Canim testin markasi ne ayrica beta once kanda yükselir sonra idrar testinde cikar bence testin hatali olabilir

Kızlar merhaba bugün batın 2. Günü sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı hatta ilk dakika içinde gördüm ikinci çizgiyi sonra kan verdim o heyecanla negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayıp hamile olan pozitifi gören var mıdır ? Eki Görüntüle 3628353
Maalesef kanı esas almanız lazım. Yani kan sonucunuz neyse doğru sonuç odur

Maalesef kanı esas almanız lazım. Yani kan sonucunuz neyse doğru sonuç odur
Evet biliyorum fakat araştırdığım kadarıyla eğer geç döllenme olduysa ve gebeliğin başındaysa sabah ilk idrarda daha belirgin olduğu kanda seyrelebildiği yazıyordu bazıları da benim kan sonucum 1 hafta sonra yükseldi demiş anlam veremedim

Evet biliyorum fakat araştırdığım kadarıyla eğer geç döllenme olduysa ve gebeliğin başındaysa sabah ilk idrarda daha belirgin olduğu kanda seyrelebildiği yazıyordu bazıları da benim kan sonucum 1 hafta sonra yükseldi demiş anlam veremedim
Ben de anlamadım valla tıbben mantıksız ama umarım hamilesinizdir

Nimo mark eczaneden almıştım elimde başka olmayınca emin olamadım
Canım nimo markanın çok fazla yalancı pozitif verdiğini okudum malesef bazı markalardan uzak durmak gerekiyo nimo daysdoctor artımed freely bunlar bildiğim yalancı pozitif veren testler

Back
X