Erken gebelik testi pozitif peki ya şimdi ne yapmalı?

mrsfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
26
10
3
Selam herkese erken gebelik testini 2 kere 2 şer gün aralıkla tekrarladım son yaptığım ektedir. Bat cuma, bat geçtikten kaç gün sonra doktora gitmeliyim, kan testini ne zaman vermeliyim, ilk doktor muayenesi ne zaman oluyor. Kan testini nerde vermek daha mantıklı (sağlık ocağı, özel hastane). Kafamda bir sürü soru var belki yardımcı olabilirsiniz özellikle de tecrübeli hanımlar :) şunu belirtmek isterim ki en son yapmak istediğim şey panik, her gün hastaneye gidip kendimi perişan etmek istemiyorum. En sağlıklı ve iyi yöntem ne ise ona razıyım gerekirse sabrederim tavsiyeler varsa buyruuunn..

Eklentiler

• 9EC3D577-38E7-45D2-B040-7AA6E7164E4A.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 120
Adet gününüzde gidebilirsiniz artışı takip etmek amaçlı iki kere kan verirsiniz iki gün ara ile ikisininde aynı yerde verin yoksa sonuçlarda yanlışlık oluyor zaten şimdi bebek gözükmez kese belki oda gözükmeyebikir benim 5+3 de kese 6+3 de bebek görünmüştü sürekli gitmek istemezseniz 6 + larda gidip hm.bebegi hem keseyi hem bebeğin kalp atışını dinlersiniz

Çok teşekkür ederiiiiim bilgi içiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…