Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi çok belirgin aslında var gibi duruyor ama işte bende yapa yapa testlere güvenım kalmadı ama sizn testini olumlu gibi geçiyor içimden inşallah vardırKan verdim biraz önce bakalım teşekkür ederim
Teşekkür ederimÇizgi çok belirgin aslında var gibi duruyor ama işte bende yapa yapa testlere güvenım kalmadı ama sizn testini olumlu gibi geçiyor içimden inşallah vardır![]()
Sonuçlar çıkarsa bize de haber verin bizde sevinelimTeşekkür ederim![]()
Var gibi ama bu markada hata çıkıyorsizce gebelik var mı days doctor
Sonuç ne oldu sizin bende az önce yaptım pozitif çıktı bozuk mu diye 2. Yaptım oda öyle çıktı korkuyorm bozuk olmasından sizde durum neKan verdim biraz önce bakalım teşekkür ederim
Pozitif çıktı isteyen herkes bu duyguyu yaşar umarımSonuç ne oldu sizin bende az önce yaptım pozitif çıktı bozuk mu diye 2. Yaptım oda öyle çıktı korkuyorm bozuk olmasından sizde durum ne
Sonuç ne oldu sizin bende az önce yaptım pozitif çıktı bozuk mu diye 2. Yaptım oda öyle çıktı korkuyorm bozuk olmasından sizde durum neKan verdim biraz önce bakalım teşekkür ederim
Ay hayırlı olsun canım amin inşallahPozitif çıktı isteyen herkes bu duyguyu yaşar umarım![]()
Bence p pozitif pazartesi kan verebilirsinSonuç ne oldu sizin bende az önce yaptım pozitif çıktı bozuk mu diye 2. Yaptım oda öyle çıktı korkuyorm bozuk olmasından sizde durum ne
Ay hayırlı olsun canım amin inşallaho kadar yalancı pozitif i okuyunca umut oldun bana kan versem mi bende acaba ama çok korkuyorum
![]()
Peki adet gecikti mi bebek bekliyormuydunuz kaçıncı deneme de oldu merak ettim belşrti varmıydı benim yarın itibariyle 6 gün kaldıPozitif çıktı isteyen herkes bu duyguyu yaşar umarım![]()