- 8 Ocak 2022
- 550
- 190
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 günde kanda çıkması lazım. Erken gebelik testleri yaniltiyo yalancı pozitif cikartabiliyo. Benimde başıma geldi o yüzden söylüyorum. Silik çizgi çıktı kan verdim kanda negatifti. Ertesi gününe de zaten adet olmustumMerhaba şüphelendiğim ilişki üzerinden 12 gün geçti. Gebelik testi silik gibiydi beta testi verdim 2.39 çıktı adet olmadım. Acaba yükselir mi. Düzensizliğim de var doktor doğum kontrol hapı kullan düzene girer dedi. Kullanmalı mıyım?
Bir kaç gün bekleyin tekrar kan verin bence gebesinizMerhaba şüphelendiğim ilişki üzerinden 12 gün geçti. Gebelik testi silik gibiydi beta testi verdim 2.39 çıktı adet olmadım. Acaba yükselir mi. Düzensizliğim de var doktor doğum kontrol hapı kullan düzene girer dedi. Kullanmalı mıyım?
Evet sanırım erken gebelik testinin yanıltıcılığına uğradım. Doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz?12 günde kanda çıkması lazım. Erken gebelik testleri yaniltiyo yalancı pozitif cikartabiliyo. Benimde başıma geldi o yüzden söylüyorum. Silik çizgi çıktı kan verdim kanda negatifti. Ertesi gününe de zaten adet olmustum
1 hafta daha bekleyeyim olmazsa tekrar kan veririm düzensizliğim de oluyor ya ondan kaynaklı gecikmem olabilirBir kaç gün bekleyin tekrar kan verin bence gebesiniz
Valla ben hiç kullanmadm kullanan arkadaşlarım var ama bazıları bıraktıktan sonra zor hamile kaldı bazıları onu kullanirken bile hamile kaldı. Dediğim gibi ben kullanmadığım için bilmiyorumEvet sanırım erken gebelik testinin yanıltıcılığına uğradım. Doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet dikkat edin yine de ama bence hamilesiniz1 hafta daha bekleyeyim olmazsa tekrar kan veririm düzensizliğim de oluyor ya ondan kaynaklı gecikmem olabilir
Teşekkür ederim fikriniz içinValla ben hiç kullanmadm kullanan arkadaşlarım var ama bazıları bıraktıktan sonra zor hamile kaldı bazıları onu kullanirken bile hamile kaldı. Dediğim gibi ben kullanmadığım için bilmiyorum
Söylediğiniz gibi çıkarsa mutlaka haber veririm teşekkür ederim fikriniz içinEvet dikkat edin yine de ama bence hamilesiniz![]()
Hayırlı haberleriniz olsunSöylediğiniz gibi çıkarsa mutlaka haber veririm teşekkür ederim fikriniz için![]()
Benimde dun teste 2.39 çıktıBaşka fikri olan var mı?
İlişki üzerinden kaç gün geçmişti. Bir kere daha bende 2.39 çıkmıştı ama 3 gün içerisinde regl olmuştum bu sefer olmadım henüzBenimde dun teste 2.39 çıktı
Vallah bu ay pek üzerine düşmedim, ama her iliskiden sonra yattım bi 30 dk en son bilemedim şimdi. Bende bazen adet gecikme oluyor, ve halen gelmedi 5 gün gecikmeli suan.İlişki üzerinden kaç gün geçmişti. Bir kere daha bende 2.39 çıkmıştı ama 3 gün içerisinde regl olmuştum bu sefer olmadım henüz
Ve normalinde gogus de hassasiyet olurdu 1 hafta kala, ve şimdi hiç bisey yok, sadece kabızlık var diyete olduğum için belki ondandır.Vallah bu ay pek üzerine düşmedim, ama her iliskiden sonra yattım bi 30 dk en son bilemedim şimdi. Bende bazen adet gecikme oluyor, ve halen gelmedi 5 gün gecikmeli suan.
Yok canım vermedim 1 hafta olmazsa diye bekliyorum. Cuma günü kan testi olmuştum. Bende de hiç bir belirti yok. 2.39 negatif ama doktor şüphen varsa bekle dedi beklemedeyim. Gecikmem olduğu için bu hafta içerisinde olmazsam kan vereceğimSen kan verdin mi durumlar nasıl sende suan @214
1 hafta bekleyeceğim regl olmazsam yapar sizinle de sonucu paylaşırımyarın bir test yap bakalım kaç dk içinde çıkacak 2 çizgi