Erken gebelik testi silik, beta 2.39

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
550
190
53
Merhaba şüphelendiğim ilişki üzerinden 12 gün geçti. Gebelik testi silik gibiydi beta testi verdim 2.39 çıktı adet olmadım. Acaba yükselir mi. Düzensizliğim de var doktor doğum kontrol hapı kullan düzene girer dedi. Kullanmalı mıyım?

Merhaba şüphelendiğim ilişki üzerinden 12 gün geçti. Gebelik testi silik gibiydi beta testi verdim 2.39 çıktı adet olmadım. Acaba yükselir mi. Düzensizliğim de var doktor doğum kontrol hapı kullan düzene girer dedi. Kullanmalı mıyım?
12 günde kanda çıkması lazım. Erken gebelik testleri yaniltiyo yalancı pozitif cikartabiliyo. Benimde başıma geldi o yüzden söylüyorum. Silik çizgi çıktı kan verdim kanda negatifti. Ertesi gününe de zaten adet olmustum

Bir kaç gün bekleyin tekrar kan verin bence gebesiniz

12 günde kanda çıkması lazım. Erken gebelik testleri yaniltiyo yalancı pozitif cikartabiliyo. Benimde başıma geldi o yüzden söylüyorum. Silik çizgi çıktı kan verdim kanda negatifti. Ertesi gününe de zaten adet olmustum
Evet sanırım erken gebelik testinin yanıltıcılığına uğradım. Doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet sanırım erken gebelik testinin yanıltıcılığına uğradım. Doğum kontrol hapı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Valla ben hiç kullanmadm kullanan arkadaşlarım var ama bazıları bıraktıktan sonra zor hamile kaldı bazıları onu kullanirken bile hamile kaldı. Dediğim gibi ben kullanmadığım için bilmiyorum

İlişki üzerinden kaç gün geçmişti. Bir kere daha bende 2.39 çıkmıştı ama 3 gün içerisinde regl olmuştum bu sefer olmadım henüz
Vallah bu ay pek üzerine düşmedim, ama her iliskiden sonra yattım bi 30 dk en son bilemedim şimdi. Bende bazen adet gecikme oluyor, ve halen gelmedi 5 gün gecikmeli suan.

Vallah bu ay pek üzerine düşmedim, ama her iliskiden sonra yattım bi 30 dk en son bilemedim şimdi. Bende bazen adet gecikme oluyor, ve halen gelmedi 5 gün gecikmeli suan.
Ve normalinde gogus de hassasiyet olurdu 1 hafta kala, ve şimdi hiç bisey yok, sadece kabızlık var diyete olduğum için belki ondandır.

Sen kan verdin mi durumlar nasıl sende suan @214
Yok canım vermedim 1 hafta olmazsa diye bekliyorum. Cuma günü kan testi olmuştum. Bende de hiç bir belirti yok. 2.39 negatif ama doktor şüphen varsa bekle dedi beklemedeyim. Gecikmem olduğu için bu hafta içerisinde olmazsam kan vereceğim

Back
X