Erken gebelik testi silik, beta 2.39

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabredemediğimiz için böyle oluyor😊 Silikte olsa o çizgiyi gördün ya devamı güzelliklerle gelir inşallah. Bende 1 nisanda kan vermiştim 2.39 du sonrasında vermedim adet olurum diye ama olmadım. Neden gecikmem oluyor demiştim Doktor kistin yok ve değerlerin normal demişti. Belirtim de yok. Bilmiyorum bence benim pozitif değildir olsa bi belirtim bişeyim olurdu. Hava değişiminden sanırım birde zaten düzensizliğim var her ay
Benim de hep düzensiz olurdu belirtileri de hiç ona yormamıştım aslında nerde ne şekilde geleceğiniz bilemiyoruz gerçekten :)

Benim de hep düzensiz olurdu belirtileri de hiç ona yormamıştım aslında nerde ne şekilde geleceğiniz bilemiyoruz gerçekten :)
Evet 😊 Acaba gebelik testi mi yapsam 2.39 un üzerinden 10 gün geçti varsa çıkar. Ya da çıkmayıp adet olmazsam yine acaba mı olurum en iyisi kan testi

Hayır yarın nasipse kan vermeye gideceğim. 1 nisanda 2.39du hala adet olmadım. Bir kere daha 2.39 çıkmıştı 3 4 gün içinde olmuştum. Mevsimsel de olabilir zaten gecikmelerim oluyordu
Benimde bugün yapdik 1.92 buna rağmen gebe olan var ve benim henüz 7 günüm var sizleri okudukça ben gebe kalmanız için dua ediyorum vallahi

Benimde bugün yapdik 1.92 buna rağmen gebe olan var ve benim henüz 7 günüm var sizleri okudukça ben gebe kalmanız için dua ediyorum vallahi
Teşekkürler, hiç bir belirtim yok bence benim mevsimsel. Belirtim olmayınca kan testi yapasım da gelmedi ama aklımda kalmasın diye yapacağım

makinanin negatif degeri 2.39 olabilir ornegin benim gittigim ozel hastanede beta 1.20 cikmisti ama sglik ocagind ayni gun 0.110 cikmisti bu makinalarin negatif baz aldigi degerle alakaliymis.12 gun gectiyse hem idrarda hem kanda baya yuksek cikmsi gerekir
Merhaba, 1 nisandaki kan sonucum ve bugün ki kan sonucum aynı. 2.39. Acaba söylediğiniz gibi makinanın negatif baz aldığı değer midir? Çünkü neden azalma bile olmamış

Merhaba, 1 nisandaki kan sonucum ve bugün ki kan sonucum aynı. 2.39. Acaba söylediğiniz gibi makinanın negatif baz aldığı değer midir? Çünkü neden azalma bile olmamış
merhaba bence öyle 5in alti negatif degerlendiriliyor benim gittigim ozel hastanenin degeri 1.20 ydi mesela o ay o kdr umutlanmistim ki ikinci gun tekrar kan verdim yine ayni cikinca hayal kirikligi yasadim.

merhaba bence öyle 5in alti negatif degerlendiriliyor benim gittigim ozel hastanenin degeri 1.20 ydi mesela o ay o kdr umutlanmistim ki ikinci gun tekrar kan verdim yine ayni cikinca hayal kirikligi yasadim.
Öyledir o zaman teşekkür ederim

Back
X