- 20 Ocak 2021
- 24
- 20
- 18
- 27
- Konu Sahibi Hilalongrn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar bazen yanilma payi verebiliyo normal kaset test yaparmisinizKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Yaaa gerçekten mi ay Allah'ım kalbim duracak sankiEvet görüyorum çok çok yeni hayırlı olsun![]()
Normal test için reglimin geçilmesini bekliyorumBunlar bazen yanilma payi verebiliyo normal kaset test yaparmisiniz
İnşaALLAH test yanltmıyordur canımb bence kan ver kesin sonuç içinYaaa gerçekten mi ay Allah'ım kalbim duracak sanki![]()
Şuan işteyim yarın vereceğim canım inşallahİnşaALLAH test yanltmıyordur canımb bence kan ver kesin sonuç için
Evet var gibi duruyor hayırlı olsun.Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Allah razı olsun inşallah hepinizdenEvet var gibi duruyor hayırlı olsun.
AminAllah razı olsun inşallah hepinizdenAllah'ım isteyen herkese nasip eylesin
![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzŞuan işteyim yarın vereceğim canım inşallah![]()
Kan tahlili verdikten sonra haber vereceğim canlar sizlereGüzel haberlerini bekliyoruz![]()
Bende iki gün önce regle 4 gün kala aynı testten yaptım bir tık daha belirgin ikinci çizgi çıktı. Kan verdim sonuç 2,96 yani negatif.Özel sağlık sigortam var bir kaç doktora danıştım.Regli bekleyip tekrar kan tahlili deneyin dedi.Sizin sonuç ne çıkacak çok merak ettim.Umarım pozitiftir.Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
çizgi var gibi ama kan verirsen kesin sonuç alırsın bunlaar yanıltıyorKizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Kan verdiniz mi .Ben dün miratech erken gebelik testi yaptım .Yine silik çizgi çıktıKan tahlili verdikten sonra haber vereceğim canlar sizlere![]()
var gibi ama kan verirsen kesin sonuç alırsın bunlaar yanıltıyor
Kizlar Regliye 2 gün var silik bir çizgi çıktı erken gebelik testine resminde çok belli olmuyor bir bakarmisiniz
Evet verdim canım bence sende ver Begüm pozitif çıktı ama daha çok yeni 11.25 değer yine vereceğim yarınKan verdiniz mi .Ben dün miratech erken gebelik testi yaptım .Yine silik çizgi çıktı
hayırlı olsun çok sevindim.Regle kaç gün var?Evet verdim canım bence sende ver Begüm pozitif çıktı ama daha çok yeni 11.25 değer yine vereceğim yarın
Dün 2 gündü işte cumartesi günü regli günüm 1 gün var yanihayırlı olsun çok sevindim.Regle kaç gün var?
Dün 2 gündü işte cumartesi günü regli günüm 1 gün var yani
benimde öyle yarın olmazsa yaptırım artık.Dün 2 gündü işte cumartesi günü regli günüm 1 gün var yani
inşallah hamilesindir canımEvet verdim canım bence sende ver Begüm pozitif çıktı ama daha çok yeni 11.25 değer yine vereceğim yarın