Erken gebelik testi silik çizgi

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
222
52
28
28
Kızlar iyi akşamlar reglime 2 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İlk başta negatif gibi gözüken test yarım saat sonra çöpe atmaya gidince pozitif olduğunu gördüm. Bu durum kuruma çizgisi midir yoksa gebelik olabilir mi. Ayrıca akşamda kahverengi akıntı geldi şüphelendim biraz. Daha önceki aylarda da yaptığımda hiç sonradan çizgi belirmezdi. Fotoğrafı da ekliyorum. Böyle yaşayıp hamile olan var mı acaba şimdiden çok teşekkür ederim yorumlarınız için
IMG_20230301_231540.webp
IMG_20230301_231533.webp
IMG_20230301_231533.webp

Çizgi görüyorum canım. Ama sadece bu testle anlayamayız. Yarın tekrar yap. Hamilelik varsa biraz daha belirgin olacaktır.

Pozitif görünüyor canım tebrikler

Merhabalar. Bende dün ve bugün test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Cuma günü kan testine gidicem. Bence sende kan testi yaptır İnşallah bebek vardır Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar. Bende dün ve bugün test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Cuma günü kan testine gidicem. Bence sende kan testi yaptır İnşallah bebek vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
Ya ama yarım saat sonra çıktı ya acaba kuruma çizgisi filan olabilir mi korktum negatif olmasından senide tebrik ederim inşallah vardır :)

Yarın birdaha yap istersen yada hiç vakit kaybetmeden direkt kan testi yaptır :) şuan hcg hormonu çok yüksek değildir eğer varsa o yüzden silik çıkıyormuş daha çok yeni olduğu için

Ya peki dün yaptığım test miratecti bugün awox yaptım hangisine güvensem bilemedim. Bir yerde de okudum kuruma çizgisyse su damlatınca çizgi gidiyormuş yaptım ama çizgi aynen duruyordu
ıkısının de hassasıyetı baskadır ılla . ben tekrar yapmanı onerırım . ılk cıkan evet kuruma cızgısı olabılır ama daha kanda az oldugundan henuz cıkmıyor olabılır. yarın zaten adet olman lazım heralde . olmazsan bı test daha yaparsın:) ben ya laboquick aldım ya da oncomed. dıgerlerının guvenırlıgıne bısı dıyemem kullanmadıgım ıcın.

ıkısının de hassasıyetı baskadır ılla . ben tekrar yapmanı onerırım . ılk cıkan evet kuruma cızgısı olabılır ama daha kanda az oldugundan henuz cıkmıyor olabılır. yarın zaten adet olman lazım heralde . olmazsan bı test daha yaparsın:) ben ya laboquick aldım ya da oncomed. dıgerlerının guvenırlıgıne bısı dıyemem kullanmadıgım ıcın.
Umarım güzel olur yarın bakalım beklemek çok zor çok istiyorum sabırsızım biraz :)

Back
X