- 7 Kasım 2022
- 222
- 52
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
-
İnşallah vardır ya yarım saat sonra olunca bir tereddüt ettim ama daha öncede hiç görmemiştim böyle bir çizgiÇizgi görüyorum canım. Ama sadece bu testle anlayamayız. Yarın tekrar yap. Hamilelik varsa biraz daha belirgin olacaktır.
Ya ama yarım saat sonra çıktı ya acaba kuruma çizgisi filan olabilir mi korktum negatif olmasından senide tebrik ederim inşallah vardır :)Merhabalar. Bende dün ve bugün test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Cuma günü kan testine gidicem. Bence sende kan testi yaptır İnşallah bebek vardır Allah isteyen herkese nasip etsin
Yarın bir daha test alayım en iyisi :) cumada kan veririm en kötü :)Yarın birdaha yap istersen yada hiç vakit kaybetmeden direkt kan testi yaptır :) şuan hcg hormonu çok yüksek değildir eğer varsa o yüzden silik çıkıyormuş daha çok yeni olduğu için
Bugün yaptım başka marka testle negatifGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Bugün yaptım başka marka testle negatif(
Ya peki dün yaptığım test miratecti bugün awox yaptım hangisine güvensem bilemedim. Bir yerde de okudum kuruma çizgisyse su damlatınca çizgi gidiyormuş yaptım ama çizgi aynen duruyorduKuzum ben yine de garanti olsun diye kan testi vermeni öneririm
ıkısının de hassasıyetı baskadır ılla . ben tekrar yapmanı onerırım . ılk cıkan evet kuruma cızgısı olabılır ama daha kanda az oldugundan henuz cıkmıyor olabılır. yarın zaten adet olman lazım heralde . olmazsan bı test daha yaparsın:) ben ya laboquick aldım ya da oncomed. dıgerlerının guvenırlıgıne bısı dıyemem kullanmadıgım ıcın.Ya peki dün yaptığım test miratecti bugün awox yaptım hangisine güvensem bilemedim. Bir yerde de okudum kuruma çizgisyse su damlatınca çizgi gidiyormuş yaptım ama çizgi aynen duruyordu
Umarım güzel olur yarın bakalım beklemek çok zor çok istiyorum sabırsızım biraz :)ıkısının de hassasıyetı baskadır ılla . ben tekrar yapmanı onerırım . ılk cıkan evet kuruma cızgısı olabılır ama daha kanda az oldugundan henuz cıkmıyor olabılır. yarın zaten adet olman lazım heralde . olmazsan bı test daha yaparsın:) ben ya laboquick aldım ya da oncomed. dıgerlerının guvenırlıgıne bısı dıyemem kullanmadıgım ıcın.
Kan verdiniz mi.sonucjnuz nedirUmarım güzel olur yarın bakalım beklemek çok zor çok istiyorum sabırsızım biraz :)
Henüz kan vermedim regli olmadım ama olucak gibi ağrılarım var yarın tekrar test yapıp ona göre kan vericemKan verdiniz mi.sonucjnuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?